V denimu od hlavy až k patě

Tagy:  džínovina, džíny, košile, sukně, oblečení, doplňky, trendy, nakupování, e-shop

Sponzorované odkazy:

V denimu od hlavy až k patě

Denim nebo-li džínovina je pravděpodobně tím nejpopulárnějším materiálem vůbec. Zatímco jiné látky hlásí comeback nebo naopak naprostý útlum, džínovina je prvkem, který snad nikdy nevyjde z módy a stále bude maximálně in. Nesmírnou výhodou denimu je také fakt, že ho můžete nosit ve všech ročních období a sluší jak ženám, tak mužům, dětem a dokonce malým batolatům. Pokud je denim i vaším oblíbeným prvkem, který ve skříni jednoduše nemůže nikdy chybět, podívejte se, jaké kousky mohou šatník obohatit a dodat vám na sexappealu a pohodlnosti zároveň.

Džínovinu většina lidí nosí spíše na spodní části těla, a to v podobě kalhot nebo sukní, proč byste ji ale nemohli nosit také místo topu? Obzvláště v těchto horkých letních dnech vám bude skvěle vyhovovat lehká džínová košile s kratším rukávem a praktickým vázáním v oblasti trupu, které z ni rázem dělá velmi zajímavý kousek, který se hodí jak k jednoduchým leginám, tak k šortkám. Košili můžete koupit na e-shopu CHICNOVA.COM
za skvělých 630 korun.

Autor: CHICNOVA.COMAutor: CHICNOVA.COM

Když se řekne delší sukně, možná nabudete automaticky dojmu, že se jedná o nudný a neforemný kousek, který nikomu nesluší, pokud není v pokročilejším ba dokonce důchodovém věku. Abyste byly sexy a stylové, nemusíte nosit pouze minisukně, které často odhalují více, než by bylo třeba. Vyzkoušejte například tento letní model, který na podzim nebo v zimě skvěle užijete také v kombinaci s punčochami a vysokými podpatky. Džínovou sukni se stylovým skládáním koupíte na e-shopu CHICWISH.COM za 1 199 korun.

Autor: CHICWISH.COMAutor: CHICWISH.COM

V létě se zcela přirozeně zásobíte lehkými a vzdušnými kousky, které jednak nezaberou příliš místa ve skříni, ale navíc působí, jako byste na sobě téměř nic neměli. Jedním z takových modelů je například tento transparentní topík se stylovými výšivkami a výstřihy, které spadají do aktuálního folklorního trendů, jež můžete vidět na světových módních přehlídkách, ale také v buticích. Krásný denimový top pořídíte na e-shopu THEOUTNET.COM za 2 133 korun.

Autor: THEOUTNET.COMAutor: THEOUTNET.COM

Zapomenout samozřejmě nesmíme ani na klasické kalhoty, které nikomu nesmí chybět. Džíny můžete zpravidla nosit do zaměstnání, praktické jsou na procházky, když jdete na nákupy a pokud si pořídíte sexy slim variantu a obujete k ní vysoké podpatky a výrazný top, jsou džíny geniálním společníkem i na romantické rance ve dvou. Pakliže vás klasické obyčejné džíny již nudí a chtěli byste trochu změnu, pořiďte si například tyto s moderní „plísní“. K takto výraznému modelu již postačí pouze klasické bílé tričko, kožená bunda a jednoduché kvalitní tenisky. Zajímavé džíny můžete koupit na e-.shopu THEHUT.COM nebo přímo v prodejnách ONLY za 1 210 korun.

Autor: THEHUT.COMAutor: THEHUT.COM

Článek V denimu od hlavy až k patě byl publikován 12. července 2015 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...