Džínové leginy a další nepostradatelné doplňky z denimu

Tagy:  leginy, džíny, kalhoty, džínovina, denim, doplňky

Sponzorované odkazy:

Džínové leginy a další nepostradatelné doplňky z denimu

Džínovina je materiálem, který svou oblibu rozhodně neztrácí. Již dlouho se módní průmysl neomezuje s využíváním džínoviny pouze pro výrobu džínových kalhot. Z oblíbeného modrého materiálu lze ušít prakticky cokoli. Velkým hitem jsou mimo jiné právě legíny.

Džínové legíny pro vás

Džínové legíny jsou skutečně z materiálu velice podobnému pravé džínovině. Jediné, v čem se liší, je jejich extrémní pružnost. A právě z tohoto jednoduchého důvodu nemusí být opatřeny zipem a poklopcem, ale stačí je jednoduše natáhnout jako běžné látkové legíny. Poslouží přitom stejně jako skutečné džíny, akorát nám usnadní oblékání a svlékání a padnou jako ulité.

In jsou všechny odstíny. Klasikou je tmavě modrá barva, která se dá velmi jednoduše kombinovat s jakýmkoli odstínem. Jediný poněkud přehnaný komplet by byl spolu s vrškem stejné modré barvy. Intenzita modře bude postupně pravděpodobně blednout, to však nemusí být vždy jednoznačně na škodu. Pěkný je také velice neutrální odstín šedé barvy, o trochu světlejší modrá či dokonce černá, která se bez pochyby může stát základní barvou našeho šatníku. Je elegantní, nadčasová a hodí se ke všemu.

Jednoduché v základních barváchJednoduché v základních barvách

Jako skutečné džíny

Džínové legíny nosíme k tričkům, svetrům či mikinám naprosto stejně, jako bychom to dělali s běžnými džínami. Od nich jsou navíc naše legíny prakticky k nerozeznání. Pro úplnou podobu mohou být i tyto legíny opatřeny poutky na pásek či falešným poklopcem, se kterým se u džín vždy setkáme. Pro někoho možná budou legíny dokonce pohodlnější variantou, než běžné džíny. Stejně jako dlouhé džínové legíny můžeme narazit i na tříčtvrteční. Další nespornou výhodou je možnost džínové legíny bez problému zastrčit do kozaček. To jistě v zimě každý ocení.

I džínové legíny mohou být poněkud netradičních barev a se zdobením, ať už máme na mysli jakékoli. Oblíbená jsou zesvětlená místa na džínách, tzv. vyšisovaná. Opravdu neotřelé sou béžové džínové legíny.

Další odstínyDalší odstíny

Džínovinu i na doplňky

Také doplňky si můžeme pořídit z džínoviny. Skvěle tak můžeme sladit celý komplet. K džínovým legínám se jistě bude hodit kabelka z téhož materiálu, ještě lépe, bude-li v podobném či hodícím se odstínu. Poněkud netradičně na nás jistě budou působit lodičky ze sytě modré džínoviny. U tenisek jsme si na tyto výstřednosti již zvykli.

Denimové doplňkyDenimové doplňky

Článek Džínové leginy a další nepostradatelné doplňky z denimu byl publikován 11. prosince 2010 v 13.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...