S čím kombinovat legíny?

Sponzorované odkazy:

S čím kombinovat legíny?

Díky tomu, že spousta z nás nemusí do práce a je na tzv. home office, že trávíme více času doma, na procházkách přírodou a neúčastníme se společenských akci, spousta z nás čím dál častěji odkládá formální oblečení a sahá po pohodlných džegínách a legínách. Zajímá vás, jak kombinovat legíny, abyste vypadala stále šik? Přinášíme vám pár tipů na to, s čím nosit legíny, aby váš outfit nevypadal nedbale.

Kožené legíny jsou sexyKožené legíny jsou sexy

Pokud jste již loňský rok žila v legínách a plánujete je nosit i v letošním roce, nezapomeňte si koupit legíny v koženém vzhledu, jsou nejžhavějším trendem jarní sezóny.

Legíny a blejzr

Málokterá součást oblečení je tak kontroverzní jako právě legíny, někteří je nosí kamkoliv, jiní zastávají názor, že by se neměly nosit ani doma místo tepláků a že patří pouze na cvičení. Legíny však mohou vypadat velmi šik a formálně, pokud je nakombinujete například s elegantním blejzrem, který nosíváte do zaměstnání. Získáte tak skvělé oblečení na procházku po městě, či na nákup.

Kožená bunda

Kožené bundy, křiváky a saka jsou trendem pro nadcházející jaro a tak chybu neuděláte, pokud vaše legíny natáhnete právě k nim. Získáte uvolněný look. Když kožené sako doplníte prodlouženým topem, který má ve výstřihu krajku, budete neskutečně sexy.

Boty a legíny

Jaké boty nosit k legínám? Na procházku jistě botasky, či kecky, na pochůzky po městě klidně Chelsea boty.

Pleteniny udělají z legín zajímavý outfitPleteniny udělají z legín zajímavý outfit

Svetrová vesta

Svetry a pleteniny nikdy nevyjdou z módy a k legínám se vysloveně hodí šaty z úpletu, či dlouhé pletené vesty, které vám jako bonus pomohou schovat pár kilogramů navíc v oblasti zadečku.

Sako povýší legíny na formální outfitSako povýší legíny na formální outfit

Kabát

Kabát, či zavinovací svetr s páskem udělají z vašich legín společníka do formálního outfitu. Jarní trenčkot, či zavinovací cardigan se vzorem budou na nadcházející sezónu to pravé.

Bílá halenka

Bílou halenku má doma každá žena a tak se ji nebojte skombinovat i s legínami. Když bude halenka lehce oversized, či delší, jako tunika, tím lépe. Toto kombo můžete doplnit zajímavým širokým páskem, které jsou nyní nesmírně in.

Fotografie: Pinterest.com

Článek S čím kombinovat legíny? byl publikován 1. února 2021 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...