Westernová móda se vrací - víte, jak ji nosit?

Tagy:  oblečení, dámské oblečení, móda, nakupování, model, trendy, eshop, e-shop, barvy, příroda

Sponzorované odkazy:

Westernová móda se vrací - víte, jak ji nosit?

Pod pojmem western si lze představit cokoliv, nicméně jisté charakteristické rysy vás jistě napadnou. V oblasti módy jsou to přírodní barvy, drsná kůže, klobouky, džínovina, hnědá barva, střapce a jezdecké boty. To všechno a mnohem více je součástí westernu a westernových prvků v módním odvětví. Tato móda je velmi originální a svéhlavá a ne každý jejímu kouzlu podlehne. Jeden rok je neuvěřitelně v kurzu, další je spíše v pozadí. Letos se western ale rozhodně dere na první příčky popularity a pokud žádné kousky z westernové módy nemáte, podívejte se, co by ve vaši skříni letos rozhodně nemělo chybět.

Kožená bunda v originálním provedení

Kožená bunda je alfou a omegou každého moderního šatníku. Jedná se o nadčasový kousek, který využijete na podzim, na jaře i v létě a pokud zvolíte opravdu kvalitní variantu z jakostní kůže, může vám vydržet i spousty let a stále bude vypadat jako nová. Pakliže vás již nebaví tradiční černé kožené bundy nebo poslední dobou tolik opěvovaní křiváci, vsaďte na westernovou novinku v podobě kožené bundy se střapci. Bunda se skvěle hodí k džínám, košili a kromě faktu, že je stylová, vám v ni bude příjemné teplo. Cena kožené bundy ze surové kůže je na e-shopu RIVERISLAND.COM 5 205 korun.

Autor: RIVERISLAND.COMAutor: RIVERISLAND.COM

A hurá na koně!

Pro westernový styl jsou charakteristické také jezdecké boty a kotníčkové kozačky, kterým se také říká koně. Variant existuje hned několik, a to od lesklých modelů se vzory a špičkou až po tuto střídmost v podobě jemné kůže, střapců a pohodlného podpatku, který je vhodný na běžné denní nošení. Kožené kozačky se hodí nejvíce k džínovině, která je rovněž prototypem westernové módy. Obuv seženete na e-shopu NEIMANMARCUS.COM za 2 877 korun.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Vsaďte na luxus

O tom, že je westernová móda opět v kurzu svědčí také kolekce světově proslulých módních návrhářů a věhlasných značek jako je Yves Saint Laurent, Dior, Channel nebo Gucci. Ano, i tito velikáni se rozhodli jako přivítat přírodními barvami, surovou kůží, semišem, hnědými odstíny a střapci, které pro westernovou klasiku jednoduše nesmí chybět. Investujte do originální kabelky s výraznou sponou a rázem se stanete jedničkou na westernovou módu a možná i módní ikonou. Kabelku seženete na e-shopu MATCHESFASHION.COM za 19 544 korun.

Autor: MATCHESFASHION.COMAutor: MATCHESFASHION.COM

Zaostřeno na metalické barvy

Klasickou westernovou módu charakterizují přírodní barvy a také materiály, jak bylo již zmíněno, nicméně nikde není psáno ani dáno, že nemůžete trochu vybočovat z řady a trendy pojmout po svém. Nudí vás jednoduché kotníkové kozačky v barvách, které k vaší pleti nebo vlasům příliš neladí? Pak se chopte dalšího trendu posledních let, kterým jsou metalické barvy. Kombinujte rovnou dva trendy v jednom a pořiďte si tyto jezdecké kozačky v extravagantním stříbrném provedení. Nápaditou obuv koupíte na e-shopu STYLEBOP.COM za 8 964 korun.

Autor: STYLEBOP.COMAutor: STYLEBOP.COM

Článek Westernová móda se vrací - víte, jak ji nosit? byl publikován 19. března 2016 v 22.00 v rubrice Doplňky, Boty, Nákupy a Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...