Shoulder bags aneb kabelka přes rameno jako ideální jarní společník

Tagy:  kabelka, móda, doplňky, nakupování, e-shop, jaro, barvy, kabelka přes rameno

Sponzorované odkazy:

Shoulder bags aneb kabelka přes rameno jako ideální jarní společník

Kabelka je pro většinu žen naprosto nepostradatelnou součástí, bez které se nelze obejít. Jednak se jedná o velmi praktickou záležitost, ale především symbolizuje módní doplněk, díky kterému může být i ten nejobyčejnější a zdánlivě fádní outfit povýšen na něco extra. Kabelky jsou zkrátka a jednoduše „must have“ každého dámského šatníku a v tomto případě se lze řídit stejným heslem, jako u bot, aneb nikdy jich nemůže být dost. Také si potrpíte na nejnovější trendy a kupování kabelek je u vás na denním pořádku? Pak vám ve sbírce nemůže chybět stylová kabelka přes rameno.

Návrat army stylu

Army móda je jeden rok téměř zapomenuta, kdežto ten další se hlásí ke slovu a rozhodně nepatří k trendům, na které by si již nikdo nevzpomněl. Army kousky jsou zkrátka obdobně moderní jako květiny a jistě nikdy zcela nevyjdou z módy. Letos jsou tyto khaki kousky opět na výslunní a pokud vám army doplňky chybí nebo jste se již před lety zbavili, pak je načase opět doplnit zásoby šatníku. Pořiďte si například tuto trendy kabelku Forzieri, která je vyrobena z pravé kůže, proto vám vydrží dlouhé roky. Cena kabelky je na e-shopu FORZIERI.COM 11 999 korun.

Autor: FORZIERI.COMAutor: FORZIERI.COM

Nude odstíny stále letí

Jistě se poprvé nesetkáváte s výrazem nude, který se v módě a také kosmetice objevuje již několik let. Jedná se o přírodní odstíny, které jsou trendy v případě oblečení, doplňků a obuvi, ale také co do výběru make upu a celkového líčení. Kabelka v odstínu nude je skvělou variantou na jaro, neboť je světlá a zároveň velmi variabilní. Hodí se k denimu, ale také ke kožené bundě nebo šatům všech možných barev. Cena kabelky Kate Spade je na e-shopu NORDSTROM.COM 5 422 KORUN.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Na jaře jako Kanárek

K jaru beze sporu patří také výrazné odstíny a letos je trendem kanárkově žlutá, která sluší především brunetkám. Ovšem ani blondýnky nebo zrzky nemusejí litovat, že by se k jejich tónu vlasů a typu pleti nehodila. Pokud máte samé méně výrazné kabelky a na ulici nebo v práci byste tentokrát chtěli trochu zaujmout a zazářit, pak je tato kožená kabelka z dílny Kate Spade tou správnou volbou přesně pro vás. Cena kožené kabelky je na e-shopu SHOPBOP.COM příjemných 3 987 korun.

Autor: SHOPBOP.COMAutor: SHOPBOP.COM

Pastelové mámení

Každoročně jaru vévodí spousta barev, o tom není sporu a pravděpodobně tomu nikdy nebude jinak, neboť v zimě budou opět rok co rok trendy barvy zemité a tlumené. Jaro je zkrátka plné optimismu, energie a chuti do života a přesně taková by měla být i móda a vše s ní spojené. Hitem letošního jara nejsou barvy ledajaké, ale především ty pastelové, které vypadají naprosto skvěle obzvláště k outfitům na běžné denní nošení. Je libo jemná růžová ve stylu cukrové vaty, fialková lila, bledě modrá jako obloha nebo limetková? Pak se podívejte na e-shopu SHOPBOP.COM a vybírejte kožené kabelky od světových výrobců za senzační ceny.

Autor: SHOPBOP.COMAutor: SHOPBOP.COM

Článek Shoulder bags aneb kabelka přes rameno jako ideální jarní společník byl publikován 24. dubna 2016 v 23.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...