Pestrobarevné kabelky pro veselé jaro a veselejší léto

Tagy:  kabelka, móda, doplňky, nakupování, e-shop, jaro, barvy, léto

Sponzorované odkazy:

Pestrobarevné kabelky pro veselé jaro a veselejší léto

Ženy, položte si otázku a upřímně na odpovězte. Dokázaly byste si představit svůj život bez kabelky? Pravděpodobně teď všechny ženy jednohlasně odpoví, že v žádném případě, neboť kabelka je nejlepší kamarádkou, která uschová všechna vaše tajemství a navíc vám pomůže vypadat naprosto skvěle a bez chybičky. Bohužel, jak to tak bývá, málo která dáma si vystačí jen s jedním kouskem a pravdou je, že s jedinou univerzální kabelou díru do světa módy opravdu neuděláte. Chcete si na jaro a léto pořídit další atraktivní kousky? Pak se podívejte na těchto pár pestrobarevných skvostů, které jsou exkluzivním zbožím pro každý outfit.

Letošní rok jsou v módě opět retro brašničky, ale také pastelové barvy a především hořčicová žlutá, která by se ve vašem šatníku měla objevovat alespoň jednou. Pokud ještě nemáte tento druh žluté v podobě trika, bot nebo dokonce kalhot, obstarejte si tuto koženou kabelku Valentino, která je nadčasovou záležitostí nejenom pro jarní a nadcházející letní sezónu, ale rovněž pro podzim a zimu 2017. Cena kabelky je na e-shopu NORDSTROM.COM okolo 40 tisíc korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Oranžová je tak trochu kontroverzní barvou, která rozhodně nevyhovuje každému a nutno podotknout, že také není rok co rok v módě. Zatímco v loňském roce jste po oranžových prvcích ani neštěkly, letos má tato zářivá barva opět zelenou a směle může nejenom na přehlídková mola, ale také do běžných městských ulic. Jděte s módou a především s trendy a obstarejte si toto kožené psaníčko značky Karmara, které seženete na e-shopu NEIMANMARCUS.COM za 5 488 korun.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Již v loňském roce jste si jistě stačili všimnout, že dávno neplatí ono tvrzení o tom, že ne všechny barvy lze společně vhodně kombinovat a že najdou takové, které jsou naopak prakticky nezkombinovatelné. Například tato úchvatná kabelka ve tvaru praktického kufříku jednoznačně dokazuje naprostý opak a říká, že lze dokonale kombinovat červenou a růžovou, které spolu skvěle ladí a tvoří neodolatelný a vlastně nerozlučný pár. Kabelku značky Moschino seženete na e-shopu FARFETCH.COM za 34 815 korun.

Autor: FARFETCH.COMAutor: FARFETCH.COM

Růžová je barvou, která nikde nebude out a která si v šatníku vždy najde své právoplatné a nezastupitelné místo. Růžová sluší naprosto každé ženě a slečně a dokonale dokáže oživit i velmi nudný a na první pohled nic neříkající outfit. Máte černou koženou bundu, stejnobarevné leginy, bílé botasky a nevíte, čím tuto kombinaci rozzářit? Pak si pořiďte tuto stylovou koženou růžovou kabelku, která je naprostou trefou do černého. Kabelku značky Sophie Hulme pořídíte na e-shopu LANECRAWFORD.COM za 7 899 korun.

Autor: LANECRAWFORD.COMAutor: LANECRAWFORD.COM

Článek Pestrobarevné kabelky pro veselé jaro a veselejší léto byl publikován 19. května 2016 v 19.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...