5 beauty novinek, které musíte mít

Tagy:  líčení, make up, trendy, podzim, pleť, pokožka

Sponzorované odkazy:

5 beauty novinek, které musíte mít

Líčení a make up celkově je nedílnou součástí módního průmyslu. Na žádné módní přehlídce se neobjeví modelky v luxusních modelech nepolíbené líčidly. Pokud si tedy na módu potrpíte, sledujete novinky a nenecháte si ujít žádný módní kousek, pak byste se rozhodně měli zajímat i o kosmetické produkty, kterých je neuvěřitelné množství. Co by vám v září v toaletním stolku nemělo chybět? Podívejte se na 6 beauty novinek, které jsou sázkou na jistotu.

Žádná žena by neměla zapomenout na své ruce. Ty musejí být vždy pěstěné a upravené a v případě party také výraznější a sloužit jako dokonalý módní doplněk. Podívejte se na skvělou novinku luxusní značky Burberry, která přichází s exkluzivní řadou třpytivých laků na nehty, které propůjčí dokonalý vzhled až na týden. Laky v několika barvách seženete na e-shopu NET-A-PORTER.COM od 490 korun za kus.

Autor: NET-A-PORTER.COMAutor: NET-A-PORTER.COM

Trendem letošního podzimu je růžová barva, a to nejenom v případě oblečení a doplňků, ale především v líčení. Růžová líčka byla v kurzu již ve starověkém Egyptě, kdy se potírala směsí mrtvých brouků a jeřabin či dokonce nebezpečného olova. Pořiďte si novinku značky Nars a mějte líčka stále jako po svěžím spánku. Cena tvářenky je na e-shopu NEIMANMARCUS.COM 690 korun.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Péče o vlasy je nezbytná, pokud chcete, aby byly zářivé, jemné a lesklé po celý rok. Obzvláště po létě dostaly vlasy pořádně zabrat a měli byste se o ně o to více starat na podzim. Podívejte se na novinky přírodní kosmetické značky Botanicals, která přichází s exkluzivní řadou luxusních bylinkových šamponů a balzámů, díky kterým budou kadeře naprosto dokonalé. Cena kosmetiky je na e-shopu WOLFANDBADGER.COM od 399 korun.

Autor: WOLFANDBADGER.COMAutor: WOLFANDBADGER.COM

Co vám v kosmetické výbavě samozřejmě nesmí chybět, je parfém. Ať už si oblíbíte jeden nebo je budete prakticky střídat, je na vás, ale novinka vám jistě prospěje. Skvělou volbou je například Gucci Bamboo s jemnou květinovou vůní a silnějším pyžmem. Cena parfému je na e-shopu NORDSTROM.COM 1 975 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Zapomínat byste během líčení neměli ani na řasy, které jsou rozhodně dominantou každého dámského obličeje. Pokud máte od přírody řasy dlouhé a husté, můžete si gratulovat, v opačném případě vám pomohou skvělé produkty, díky kterým budete mít během okamžiku brvy snů. Vyzkoušejte novou revoluční řasenku Givenchy Noir, která propůjčí dokonalý objem, nekonečně dlouhé řasy, křivky a skvělou černou barvu, které se nic jiného nevyrovná. Cena řasenky je na e-shopu NEIMANMARCUS.COM 795 korun.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Článek 5 beauty novinek, které musíte mít byl publikován 16. září 2016 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...