5 trendy kardigadů do chladné zimy

Tagy:  svetr, zima, leden, móda, nakupování, e-shop, eshop, dámská móda, trendy

Sponzorované odkazy:

5 trendy kardigadů do chladné zimy

Zima bude ještě poměrně dlouhá a proto krátké bundičky a lehká sáčka musíte ještě nechat ve skříni. Místo toho se zaměřte na teplé kousky, co vás zaručeně zahřejí i v těch největších mrazech. Vyhřátý kabát a péřová bunda jsou klasikou a nezbytností, ale co pod ně? Pořiďte si stylový kardigan, co se hodí do práce, jen tak do města nebo na oběd s kamarádkou. Podívejte se na 5 trendy kardigadů, které jednoduše musíte mít.

V barvě přírody

V zimě jsou skvělou volbou beze sporu kousky v přírodních barvách. Ty vás přirozeně zahřejí a navíc budou vypadat skvěl i v kombinaci se světlou neopálenou pletí. Stále váháte, jaký druh kardiganu si koupit a do jaké barvy investovat? Pak vyzkoušejte například tmavě zelenou. Ta dokonale sedne blondýnkám i brunetkám a pokud jej doplníte o hnědé kvalitní kozačky a leginy, ležérní a moderní outfit je na světě. Cena tohoto kardiganu vás navíc velmi potěší, neboť jej seženete na e-shopu WITHCHIC.COM za příjemných 595 korun.

Autor: WITHCHIC.COMAutor: WITHCHIC.COM

Netradiční tvar

Klasické delší kardigany vás buď příliš nebaví anebo jich máte doma již mnoho? Pak se zaměřte na jiné kousky, které jsou netradiční a ve vašem šatníku budou jistě zářit. Co říkáte například na tento asymetrický typ v bleděmodré barvě s praktickým rolákem? Ten vás nejenom zahřeje, ale navíc se skvěle hodí k vyšisovaným džínám. Cena kardiganu je na e-shopu JADES24.COM 1 278 korun.

Autor: JADES24.COMAutor: JADES24.COM

Extra dlouhá varianta

V módě jsou již několik let extra dlouhé kardigany, kterých není nikdy dost. Skvěl jsou na běžné denní nošení a využijete je jak v chladných zimních dnech, tak na jaře. Dlouhý tmavý kardigan vám dodá potřebný komfort a budete se v něm cítit naprosto dokonale. Cena tohoto modelu je na e-shopu BLOOMINGDALES.COM 2 378 korun.

Autor: BLOOMINGDALES.COMAutor: BLOOMINGDALES.COM

Na zimu i na jaro

Kardigany jsou ideální v tom, že je můžete nosit prakticky neustále. V zimě se vejdou pod jakýkoliv kabát a zahřejí, na jaře nebo v chladnějších letních dní poslouží místo bundy nebo saka. Tento červený kardigan je díky svému pevnému tvaru elegantnější a využitelný i do formálnějšího prostředí kanceláří. Cena červeného zatepleného svetru je na e-shopu SHEIN.COM 910 korun.

Autor: SHEIN.COMAutor: SHEIN.COM

Pletený do lednových mrazů

Milujete pletené svetry, ale jejich oblékání vám přijde tak trochu nepraktické? Pak si obstarejte teplý pletený kardigan s výraznou vlnou. Ten seženete buď na e-shopu CHICWISH.COM nebo si obdobný můžete uplést svépomocí. Vsaďte na zelenou barvu, která vám v chladném počasí dodá pozitivní náladu. Cena svetru je na e-shopu CHICWISH.COM 1 500 korun.

Autor: CHICWISH.COMAutor: CHICWISH.COM

Článek 5 trendy kardigadů do chladné zimy byl publikován 26. ledna 2017 v 18.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...