Co si obléci na rande?

Sponzorované odkazy:

Co si obléci na rande?

Situace kolem koronaviru vysloveně nepřeje seznamování, spoustu času trávíme doma na homeoffice, místa vhodná k seznamování jsou zavřená a na ulici zahalení do kabátů, čepic a roušek se opravdu neseznámíme. Nezbývá než doufat, že s příchodem jara se tato situace uklidní a my zase začneme normálně žít. Na jaře se lidé seznamují nejčastěji, a tak se pojďme podívat, které oblečení si v šatníku připravit, až nás někdo pozve na rande.

Co na sebe na první rande?Co na sebe na první rande?

Ženy totiž při pozvání na schůzku začnou panikařit, otevřou skříň a zjistí, že nemají co na sebe. Přemýšlí, který outfit je vhodný, jestli šaty, které si vyhlédly, nejsou moc nebo málo sexy.

Co se nosí na rande?

Záleží samozřejmě nejvíce na povaze ženy. Sportovně založená dáma, se ani na rande nebude soukat do přiléhavých sexy šatů a bot s dvanácticen­timetrovými podpatky. Dalším vodítkem, které vám pomůže vybrat ten správný outfit je místo vaší schůzky. Rozhodli jste se, že vyrazíte do hor na výlet? Nebo půjdete na odpolední procházku po městě? Či váš muž vybral pro místo první schůzky luxusní restauraci?

Šaty působí ženskyŠaty působí žensky

Náš tip: Dle místa, kde bude rande probíhat, vyberte odpovídající oblečení. Na hory spíše outdoorové, na procházku po městě něco elegantního, ale pohodlného a do luxusní restaurace krásné večerní šaty. Nejste-li zvyklá na podpatky, jednoduše si je neberte, protože první rande není ta pravá příležitost, kdy se na nich učit chodit. Snadno by se mohlo stát, že vaši první schůzku dokončíte na pohotovosti s vymknutým kotníkem.

Na procházku po městě

Nemusíte mít boty na podpatku, ale nějaké pohodlné, v nich se cítíte dobře. Zvolte dle vaší povahy například blejzr a džíny, doplněné zajímavým topem. Či dejte na módu a zkuste kožené džegíny, či legíny a doplňte je trenčkotem, či sakem, které působí elegantněji než bunda.

Hlavně volte pohodlné oblečeníHlavně volte pohodlné oblečení

Pokud jste romantička a venkovní počasí dovolí, zvolte jarní šaty, doplněné zajímavými vzorovanými punčochami. Muži milují ženy, které se oblékají feminním způsobem. Špatnou volbou na odpolední procházku po městě jsou naopak příliš těsné a přiléhavé šaty, které si budete neustále stahovat dolů, aby vám nebyl vidět zadeček.

Večer v restauraci

Do luxusní restaurace se můžete „nastrojit“ trochu více. Chybou neuděláte koktejlkami, doplněné výraznými náušnicemi a botami na přiměřeném podpatku – pro případ, že byste se po večeři šli projít po městě, bude důležité, aby vás boty netlačily. Je jen na vás, zda je doplníte blejzrem, tenčkotem, sáčkem, či svetříkem. Pánové milují ženy v červené, takže pokud vlastníte krásné šaty v rudé barvě, které lichotí vaší postavě, určitě si je oblečte. Budete působit jako osudová a sebevědomá žena a uvidíte, že váš společník z vás nespustí oči.

Článek Co si obléci na rande? byl publikován 17. února 2021 v 09.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...