Co si obléci na schůzku?

Sponzorované odkazy:

Co si obléci na schůzku?

Máme tu jaro a více než kdy jindy se nám lidé párují. Máte-li v plánu v nejbližší době také nějaké to dostaveníčko s potencionální druhou polovičkou, nezapomeňte si přečíst náš článek. Ať víte, v čem na takové rande vyrazit.

Samozřejmě mějte u toho na paměti pořekadlo, které tvrdí, že první dojem děláte právě jen jednou. Oblečení a celková stylizace je důležitá, muži přeci jen preferují optické podněty, ale vězte, že pokud půjdete na rande nervózní a budete při konverzaci skákat z jednoho tématu na druhé, příliš dobrý dojem neuděláte. Proto se nejdříve uklidněte.

Celý vzhled není pouze o dobře padnoucím outfitu. Ani v nejdražším oblečení neokouzlíte, pokud budete mít oprýskaný lak na nehtech, či mastné vlasy. Takže o sebe pečujte, navštivte kosmetiku, upravte si vlasy, dbejte na přirozený make-up a příjemnou vůni parfému.

A co si tedy na rande obléci?

Vynecháme-li aspekt toho, kde se rande bude odehrávat, vaše oblečení by vám mělo být příjemné, měla byste se cítit pohodlně a mělo by být praktické, hlavně ne příliš přehnané. Oblečete-li večerní róbu na kávu ve městě, rozhodně se můžete rovnou s vyhlídkou na druhé rande rozloučit. Také se ve snaze vypadat štíhleji nesoukejte do stahovacího prádla, ve kterém nebudete moci dýchat a během rande tak budete neustále sledovat hodinky, abyste se už z umělohmotného vězení mohla svléknout. Obvykle asi neplánujete na prvním rande mít sex, ale oblečte si krásné spodní prádlo. Ne pro případ svlékání. Dobře padnoucí spodní prádlo má opravdu významný vliv na naše držení těla a sebevědomí.

Co si obléct na rande u kávičky

Kávová dostaveníčka jsou běžnými prvními schůzkami, protože nabízejí atmosféru nízkého tlaku, abyste se navzájem poznali. Chcete, aby váš outfit působil stejně uvolněně jako samotné rande. Rozhodněte se pro ležérní a běžný outfit. Žádný přehnaný outfit, tlačící boty na podpatcích až do nebe. Kávové rande snese i džíny a hezký top. Samozřejmě záleží i na počasí. Ale nepřehánějte to s přílišnou elegancí. Místo džínů můžete obléknout jednoduchou sukni, pokud jste spíše ženou, která nenosí kalhoty.

Kino?

Rande v kině je také celkem běžné, i když nenabízí příliš prostoru k povídání. I sem by se mělo nosit především pohodlné oblečení. Nepřehánějte to se sexy kousky. Pozor na to, aby vám díky klimatizaci nebyla v kině příliš zima. Můžete obléci kožené kalhoty, trenčkot, či koženou sukýnku.

Romantická večeře

Na romantickou večeři se nejlépe hodí malé černé, o tom žádná. Pokud jste nikdy nebyla v podniku, kam vás muž pozval, raději se oblečte slavnostněji, rozhodně nedoporučujeme džíny s dírami a podobné módní výstřelky. Nehodí se ani crop topy a příliš odhalující výstřihy.

Článek Co si obléci na schůzku? byl publikován 13. května 2024 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...