V módě jsou růžové kabelky. Proč jsi jednu (ne)pořídit?

Sponzorované odkazy:

 V módě jsou růžové kabelky. Proč jsi jednu (ne)pořídit?

Většina žen zbožňuje kabelky. Pořizujeme si je v nejrůznějších velikostech, pro rozlišné příležitosti a také v odlišných materiálech.

Nejčastěji však kupujeme kabelky ve snadno kombinovatelných barvách, zejména tak, aby jakžtakž korespondovaly s obuví. I když už dávno neplatí, že by měla kabelka mít stejnou barvu jako obuv, máme ve skříni nejčastěji černé, hnědé, bordó, červené, béžové a bílé kabelky.

Napadlo vás někdy si koupit růžovou kabelku, či výrazně fuchsiovou? Ještě nedávno by vás to ani nenapadlo. Módní přehlídky věhlasných domů s oblečením však prezentují růžovou kabelku jako velmi žádaný trend pro nadcházející sezóny. Například Valentino, či francouzský Jacquemus, jež se považují za ztělesnění elegance a vkusu, mají ve svých kolekcích spoustu růžových a fuchsiových kousků. Překvapivé, že?

Růžové kabelky velmi dobře dokáží „rozstřelit“ jinak monochromatický look oblečení. Zkuste se obléci celá do černé – od hlavy až k patě a k tomu si vzít růžovou kabelku. Nebudete působit směšně, jak by se mohlo zdát. Pozornost bude směřovat na kabelku a vy budete působit tak, jakože se vyznáte v módě.

Je nakonec jedno, zda zvolíte klasickou kabelku, crossbody tašku, anebo velmi výrazné psaníčko. Důležitá je růžová barva.

Nebo oblečte klasický černý blejzr, bílý top a džíny a k tomu si oblečte fuchsiovou kabelku. Běžný neformální look tato kabelka povznese o několik levelů výše.

Při nákupu nezapomeňte vybírat růžovou kabelku i podle textury – hladká, lesklá, matná, napodobenina krokodýlí kůže v růžové barvě…

Možnosti jsou neomezené, zkuste si alespoň jednu růžovou kabelku pořídit. Když už nic, rozsvítíte ponuré podzimní ulice.

Foto: Pinterest.com

Článek V módě jsou růžové kabelky. Proč jsi jednu (ne)pořídit? byl publikován 14. září 2022 v 08.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...