Pro pány – jak vypadat mladší, než doopravdy jste?

Sponzorované odkazy:

Pro pány – jak vypadat mladší, než doopravdy jste?

Nejen ženy, ale i muži o sebe v dnešní době pečují, sledují módní trendy a snaží se vypadat svěže a mladistvě. Nejen pro svůj pocit, ale váš vzhled může ovlivňovat vaše úspěchy v podnikání či zaměstnání. Existuje spousta časopisů pro ženy, které jim v každém čísle radí, jak vypadat mladší, jakou kosmetiku používat apod. Pro muže příliš takových článků nenajdete. Mužům pak nezbývá než zkoušet přípravky jeden po druhém. Těžko můžeme očekávat, že se budou muži v hospodě u piva bavit o nejlepším krému na oční vrásky, že. Jak tedy na to?

Najděte si svůj styl

Hodně o vás vypoví oblečení. Vždy musí být samozřejmě čisté, vyprané a vyžehlené. Je jen na vás, zda se budete oblékat elegantně, či spíše sportovně (také záleží na vašem zaměstnání). Každopádně by se mělo jednat o kvalitní kousky, které budou zároveň nadčasové a přitom budou mít šmrnc. Snažte se alespoň kombinovat správné barvy a nenoste barevnou obuv na běhání k obleku.

Začněte žít

Každodenní rutina vás zabíjí, pokud chodíte jen do práce a z práce, nemáte rodinu, ani žádné koníčky, budete určitě vypadat starší, než doopravdy jste. Choďte více do přírody, setkávejte se s přáteli, sportujte, najděte si svůj směr v životě a snažte se něco dokázat. Spokojený a usměvavý člověk vypadá vždy mnohem mladší.

Zdravý životní styl

Ano, nyní následuje očekávané, musíte jíst a pít zdravě, dbát na dostatečný přístup vitamínů a minerálů, přiměřený pohyb. Bez toho budete mít stále vzezření utahaného padesátníka, ať děláte cokoliv. Snažte se také držet optimální hmotnost.

Pečujte o sebe

Zajděte si na masáž, můžete své pleti pomoci, dodat krém s antioxidanty, velmi chválená jsou séra s retinolem, vitamínem C, či kyselinou hyaluronovou. Klidně si je můžete koupit i v dámské sekci, ale v dnešní době v drogeriích mají velký výběr krémů a sér pro pány. Nosíte-li vousy, určitě tam narazíte na stojany s kosmetikou určenou pro péči o vaši pánskou chloubu.

Dodejte si sebevědomí

Pouze sebevědomý muž bude vypadat v oblečení dobře. Už jen díky držení těla. Snažte se chodit a sedět rovně, nehrbte se a vyzařujte svou vnitřní sílu.

Usmívejte se

Usměvaví lidé působí přátelštějším dojmem, navíc také vypadají mladší. Úsměvy nešetřete, nezapomeňte se však postarat o svůj chrup. Nechte si spravit kazy, zajděte na dentální hygienu, nechte si vybělit chrup.

Článek Pro pány – jak vypadat mladší, než doopravdy jste? byl publikován 30. listopadu 2022 v 07.00 v rubrice Pánská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...