I ženám sluší pánský styl

Tagy:  pánský styl, dámské kostýmy, Coco Chanel, kostým, klasické kostými

Sponzorované odkazy:

I ženám sluší pánský styl

Proč by se ženy měly oblékat pouze do šatů a sukní? Proč by nemohly vyzkoušet tzv. pánský styl? Copak jsou kravaty, košile, vesty, kalhoty apod. pouze pánskou záležitostí?

Dámský outfit inspirován pánskou módou

Dámská a pánská móda se v tomto roce nechala inspirovat stejnými zdroji. Dámské oblečení získává šik a trendy charakter právě díky pánským prvkům. Naopak jak jste si mohli všimnout, pánský outfit zase zjemňuje prvky elegance.
Možná se vám zdá, že dámská a pánská móda je naprosto neslučitelná. Ale pozor, opak je pravdou. Letošní rok 2010 dokazuje pravý opak. V současné módě svítí zelená v přinášení nových prvků do staré pánské a dámské módy. Šatníky těchto pohlaví se stávají nejen více moderními, ale také zajímavějšími a atraktivnějšími.

Kdo to začal?

Jistě víte, že přidané pánské prvky do ženských a dámských šatníků není nic nového. Celosvětově známá módní návrhářka Coco Chanel prosazovala tento styl již během svého působení. Snažila se přidat do šatníků šarm, eleganci a šmrnc. Tato módní návrhářka způsobila doslova revoluci. Ukázala všem, jak koketní a ženská móda může být, když se doplní o vhodné pánské prvky.
Ženy tuto změnu uvítaly s otevřenou náručí. Nahradily dlouhé sukně a šaty za kalhoty a pohodlné sáčka.

Do zaměstnání, na společenské akce …

Ptáte se, kam si “pánský styl” obléknout? Je to jednoduché. Tento styl si můžete obléknout kamkoliv. Nejen do práce, na jednání, během dne, ale take na různé společenské akce apod.
V dámském outfitu vedou hlavně kalhotové kostýmy, které jsou velmi praktické a elegantní. Dá se říci, že nikdy nezevšední. Kalhotové kostýmy mají jednu výhodu – poskytují širokou škálu možností, jak je kombinovat. Tento druh oblečení a styl je vhodný do kancelářského prostředí a do zaměstnání. Pokud se vám bude zdát outfit příliš formállní, můžete ho oživit různými doplňky a prvky. Pro méně formální outfit můžete zvolit např. top v jasných a pastelových barvách.
Další výhodou elegantního pánského stylu, který je oživen ženskými prvky, je jeho univerzální použití. Kostýmek lze uplatnit nejen do práce, ale také na různé společenské akce. Události jako rauty, setkání s ředitelem, konference, meetingy apod., všude se hodí pánský kostýmek.

Doplňky

Pánské kostýmky, které si ženy stále více kupují, jsou šity z kvalitních materiálů. To způsobuje fakt, že sedí téměř každé postavě a jsou vhodné pro jakoukoliv věkovou kategorii.
Klasické kostýmky v pánském stylu je vhodné oživit a doplnit kousky oblečení a doplňky, které budou prozrazovat vaši osobitost a ženskost. Sáhněte po trendy kabelce, vhodném šperku, či po originální vlasové ozdobě a uvidíte, že právě Vy, budete tou nejzářivější hvězdou.

Článek I ženám sluší pánský styl byl publikován 12. února 2010 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...