Udělejte dětem radost a pořiďte jim legrační nebo pohádkové dětské kostýmy

Udělejte dětem radost a pořiďte jim legrační nebo pohádkové dětské kostýmy

Blíží se narozeninová oslava vaší dcery nebo synka, a vy přemýšlíte, čím dětem, nejen vašim, ale i těm, které přijdou přát, uděláte radost? Možná má vaše ratolest ráda oblíbenou princeznu z pohádky či seriálu, který viděla v televizi. Možná se váš syn rád hraje na opraváře. V každém případě jsou kostýmy pro děti skvělou volbou, jak je zabavit, ale také v nich podpořit představivost, rozvíjet fantazii a vymýšlet nejrůznější příběhy, které budou v kostýmech prožívat.

Dětské kostýmy pro děti malé i větší

Už pro nejmenší seženete dětské karnevalové kostýmy, které se jim budou líbit. Má vaše malá princezna ráda pohádku Ledové království? Kupte jí kostým Anny nebo Elzy. Anebo má ráda jednorožce? I kostým skládající se ze sukýnky a čelenky s rohem jednorožce v krásných barvách je na hrackarstvieu.cz k dostání.

Kluky třeba potěší kostým závodníka Formule F1, kostým pro vojáka, policistu nebo třeba indiána. Dobré hračkářství je také plné pomůcek k dotvoření dokonalého kostýmu, jako třeba můžete koupit barvy na obličej v tužce, kočičí set, s nímž bude během minuty z vaší dcery kočka, upírské zuby gumové, nos s bradavicí pro čarodějnici, čertovské uši a mnohé jiné.

Maličké děti můžete vybavit i maskou/čepicí ve tvaru zvířátka z plyše.

Pomozte si k originálním předmětům s potiskem sami

Skvělou variantou je i praktický lis na textil. S jeho pomocí můžete libovolně potisknout kdejaké předměty, např. přívěšky, puzzle, skleněné rámečky, talíře, hrnky 330 ml, 3D kryty a pouzdra na mobilní telefon nebo pouzdra tabletů…

Tímto způsobem můžete dětem vytvořit pomůcky ke kostýmu, které jinde neuvidíte a budou přesně na míru oslavě nebo dítku určené. Třeba k narozeninám můžete vyrobit speciální hrníčky se jmény vašeho dítka a číslicí, kolikáté narozeniny slaví.

Kostýmy děti milují. Pokud vyberete dle povahy vašeho syna či dceru, nemůžete minout vedle.

Článek Udělejte dětem radost a pořiďte jim legrační nebo pohádkové dětské kostýmy byl publikován 15. června 2022 v 01.30 v rubrice Dětská móda a Doplňky. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...