Dětské povlečení – usínejte ve snových peřinách

Tagy:  dětské povlečení, ložní prádlo, polštář, peřina, děti

Sponzorované odkazy:

Dětské povlečení – usínejte ve snových peřinách

Záleží vám na tom, jak se váš drobeček vyspinká? Chcete, aby se mu usínalo jako v nebíčku? Přemýšlíte o tom, že koupíte nové dětské povlečení a nevíte si rady, jaké?

Ložní prádlo

Při výběru dětského ložního prádla je nejdůležitějším krokem – změrit si rozměry postýlky, peřinky a polštářku. Jelikož jsou dětské peřinky o něco menší než dospělé, je tento krok velice důležitý. Nechcete přeci „vyhodit“ peníze za příliš velké nebo naopak příliš malé ložní prádlo.
Existuje dětské povlečení do postýlek s celou řadou motivů. Vybrat si můžete např. povlečení s licenčními motivy zahraničních pohádek a filmů, ale také povlečení s motivy českých večerníčků. Pokud nechcete žádné motivy, vybrat si můžete také z jednobarevného ložního prádla, s puntíky, kostičky apod. Dětský svět je barevný a stejně tak i ložní prádlo.

Dětské povlečení do postýlky, autor: Eva ArnicanováDětské povlečení do postýlky, autor: Eva Arnicanová

Materiál

Druhým důležitým krokem je, správný a hlavně kvalitní materiál. Dětská kůžička je mnohem jemnější a cistlivější, proto zvolte raději bavlněné, krepové nebo flanelové povlečení. A co je ještě důležité? Povlečení by mělo být vyrobeno ze 100% bavlny.

Dětská radost

Maminky, lámete si stále hlavdu nad tím, čím zpestřit a zvýraznit vašemu drobečkovi dětský pokojíček? Chcete vaší holčičce či chlapečkovi udělat radost?
Snad každé dítě má své sny, čím by chtělo být, představuje si, kde usíná apod. Kupte vašemu děťátku dětské povlečení s motivem jeho super hrdiny. Pro kluky např. Supermana, Shreka, autíčka a holčičkám můžete vybrat např. Popelku, princeznu, kočičku Hallo Kitty apod. Pohádkové postavičky a oblíbená zvířátka to je to pravé. Každý večer bude usínat v dětském povlečení s pocitem, že je obklopen a zahalen do svého snu.
Vyberte pestré a barevné povlečení, které si zamiluje nejen vaše děťátko, ale i vy. Pokud si domů přinesete nové povlečení, raději jej dvakrát vyperte. Je to z důvodu ustálení barev a také z hygienického hlediska.

Vybírejte veselé a barevné dětské povlečení, autor: Amanda Truss /clashVybírejte veselé a barevné dětské povlečení, autor: Amanda Truss /clash

Povlečení a deky

Veselé a kvalitní dětské povlečení a deky vystrojí postýlku vašeho děťátka a dopřejí mu tak klidný a nerušený spánek. Děťátka budou vyspinkaná doslova do růžova. Vybírejte hebounké dětské povlečení tak, aby vaše holčičky či chlapečkové usínali a probouzeli se společně se svým oblíbeným hrdinou, barvičkou, princeznou, pohádkou …

Dětský pokojíček, autor: newwealthDětský pokojíček, autor: newwealth

Článek Dětské povlečení – usínejte ve snových peřinách byl publikován 8. ledna 2011 v 00.00 v rubrice Dětská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...