Jednobarevné povlečení je luxusní, jednoduché a má kouzlo

Jednobarevné povlečení je luxusní, jednoduché a má kouzlo

Myslíte si, že jednobarevné povlečení je nudné a dosud jste dávali přednost vícebarevnému povlečení? Je načase změnit pohled na svět.

I jednobarevné povlečení může vaší ložnici dodat šmrnc a když bude navíc pocházet od české značky Stella Ateliers, budete mít navíc jistotu, že máte povlečení luxusní, vysoce kvalitní a s barvami, které vydrží jasné a svěží dlouhá léta. Celou nabídku této české společnosti si můžete prohlédnout zde.

Jak vybrat správnou barvu povlečení

Při výběru jednobarevného povlečení je opravdu důležité sáhnout po správné barvě. Pokud zvolíte špatně, může se stát, že se vám nebude barva ve výsledku líbit, bude vás rušit nebo nebude sedět stylu vaší ložnice.

Sladit nebo zvolit kontrast?

Nejprve si ujasněte, zda chcete, aby bylo povlečení v souladu se zbytkem ložnice anebo aby tvořilo jasný kontrast a stalo se dominantním prvkem pokoje. Ti, co se nebojí výstředností se určitě nemusí bát jasných a zářivých barev. Usedlejší typy lidí zase ocení spíše tlumené odstíny.

Barvy ovlivňují naši mysl i během spánku

Nezapomínejte ani na to, jak jednotlivé barvy působí na lidskou psychiku, a to nejen během dne, ale i v noci. Povlečení v červené barvě rozproudí vaši krev. Bílé povlečení bude působit honosně, čistě až sterilně. Zelené povlečení dopřeje klid nejen vaší mysli, ale i tělu a povlečení v modré barvě vám pomůže zahnat tíživé myšlenky. Se žlutým povlečením doslova prohřejete celou místnost a hnědé povlečení vám dodá pocit stability a jistoty. Věříte na sílu hvězdných znamení? Jakou vybrat barvu povlečení podle znamení zvěrokruhu si přečtěte v tomto článku.

Vyzkoušejte naše tipy na jednobarevné bavlněné povlečení

Prohlédněte si luxusní jednobarevná povlečení z našich tipů. Určitě vás některé nadchne, stejně jako nás.

Povlečení ELISE jako pro princeznu

Růžové povlečení ELISE se dá považovat spíše za holčičí záležitost. Krásný odstín starorůžové se hodí do dámských ložnic i dívčích pokojíčků. Ženy určitě ocení i úpravu Mako jersey, díky které je povlečení hebké jako peříčko, nemačká se a nemusí se žehlit.

Veselé povlečení SAMUEL

Svěží zelené povlečení SAMUEL je jako čerstvě posekaná tráva – příjemné, veselé a přímo láká k natáhnutí. Na první dotek vás zaujme lesklý a jemný povrch, který povlečení dodává úprava Mako satén. Oproti saténu z umělých vláken ale bavlněné saténové povlečení neklouže a nestudí.

Povlečení KATE zve ke královskému odpočinku

Zemitá barva měděného povlečení KATE působí hřejivě, a i když za okny bude řádit vánice nebo liják, vám bude příjemně. Dojem luxusu ještě umocní úprava Mako brokát damašek. Povlečení je díky ní třpytivě lesklé, tkanina je hustá, a přesto prodyšná a na omak hebká.

Z povlečení GALAPAGOS čiší čistota

Mnoho lidí se čistě bílého povlečení obává, protože se může snadno ušpinit. Pokud ale nejste vyloženě čuňátka, nebojte se a vyzkoušejte povlečení GALAPAGOS v úpravě NATURE. Dokonalé souznění bavlněných a lněných vláken v BIO kvalitě vytváří jemnou tkaninu, která výborně pohlcuje vlhkost a přirozeně podporuje proudění vzduchu.

Povlečení Mako satén UNI s nabídkou pro všechny

Jednobarevné povlečení ve výrazných i tlumených odstínech v provedení Mako satén UNI je výbornou variantou pro ty, co chtějí povlečení s leskem jako od pravého hedvábí, které se nezatrhává, nedělají se na něm žmolky a je krásně heboučké.

Kolekce povlečení JOY dává prostor fantazii

Chcete si sladit povlečení přesně podle vašeho vkusu? Pak by vám neměla uniknout kolekce povlečení JOY, kde si můžete sami nakombinovat povlečení z až 20 různých barev. Perkálové povlečení je velmi pevné, dobře se přizpůsobuje teplotě lidského těla a vy se tak nebudete v noci potit ani nebudete mrznout.

Doporučujeme: Dokonalá ložnice – web plný inspirace pro vaši vysněnou ložnici

Článek Jednobarevné povlečení je luxusní, jednoduché a má kouzlo byl publikován 7. října 2019 v 22.15 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...