Dětské botičky – kolekce pro rok 2010

Tagy:  boty, obuv, botičky, botky, dětské boty, miminka, koloboty, dětská obuv

Sponzorované odkazy:

Dětské botičky – kolekce pro rok 2010

Obuv je moderní nejen v oblastí dámské a pánské módy, ale i dětská móda má své trendy. Zajímá vás, jaké novinky a jaké kousky pro naše nejmenší ratolesti letos pofrčí? Návrháři slibují nejen veselé barvy, zábavu a všestrannost, ale hlavně pohodlí, které je tak důležité. Uvidíte, že boty pro rok 2010 si oblíbí nejen ti nejmenší, ale i Vy.

Dětské botičky pro nejmenšíDětské botičky pro nejmenší

Záleží nám na nich

Pohodlí pro naše nejmenší je pro nás to nejdůležitější. Když se miminko cítí spokojeně, dává nám to patřičně znát svou láskou, klidem a úsměvem na tváři. Rozhodujete-li se, zda koupit nebo nekoupit miminku botičky, přečtěte si následující řádky. Třeba vám pomůžeme v rozhodování.
V prvních třech letech života dochází k nejrazantnějšímu růstu nejen dítěte, ale také samotné nožičky. Za pouhý rok může nožička narůst až o tři velikosti.
Pediatři, doktoři, lékaři a také naše babičky často doporučují „běhání" naboso, a to ať už venku nebo doma. Děti do 4 let opravdu nepotřebují žádné boty s klenbou. A víte proč? Děti v tomto věku mají v klenbě tukové polštářky s pružným a pevným vazivem, které chrání vyvíjející se nožní klenby před možným přetížením.

Botičky jsou třeba

Nad všechny rady a doporučení jsou boty třeba. Jaké jsou ty nejlepší? Rozhodněte se pro takové, které chrání malé nožky před chladem, vlhkostí, zabrání možným poraněním a dokonale se přizpůsobí pohybům nohou. Dětské botičky by měly být z měkké přírodní kůže. Proč? Takový materiál umožňuje proudění vzduchu kolem celého chodidla. A úplnou samozřejmostí je poddajná a neklouzavá podrážka. Na takové detialy musí koukat rodiče. Na dětech pak záleží, jaký si vyberou motiv. Jestli dají přednost růžovým princeznám, modrým autíčkům, puntíkům, kytičkám apod.
Vybírejte u značkových prodejců a vyhýbejte se hlavně tržištím, kde seženete sice levné boty, ale hrozí vám vážné zdravotní komplikace.

Koloboty nejen pro děti

Víte, co jsou to koloboty? Že ne? Koloboty jsou boty, které vás z místa na místo dokáží přesunout mnohem rychleji, než při klasické chůzi. Určitě jste si někdy všimla, jak děti „jezdí na botách. Tyto boty vymyslel Američan Roger Adams. Na trhu jsou již od roku 2000. Jde o speciální boty, které mají pod patou v podrážce zapuštěné kolečko.

I když se na první pohled může zdát, že koloboty jsou záležitostí hravých dětí, není to úplně pravda. V poslední době se stávají více oblíbenější i mezi dospělými. Jděte do toho a najděte si svůj nový styl.
Pokud se vašim dětem zdají koloboty pomalé, je tu ještě jedna rychlejší varianta,která se jmenuje rychlá pata. Takové boty mají přidělaná kolečka na patě, která se jednoduchým způsobem přichytí pomocí řemínku na jakoukoli jimi používanou obuv. Výhoda je, že je můžete mít stále po ruce a když budete potřebovat dohnat např. autobus, stačí si je jen nandat a hurá za ním. Jediné co k takové „jízdě“ potřebujete je hlavně vhodný terén.

Pokud spěcháte – vhodně jsou koloboty – nejen pro děti, ale i pro dospěléPokud spěcháte – vhodně jsou koloboty – nejen pro děti, ale i pro dospělé

Článek Dětské botičky – kolekce pro rok 2010 byl publikován 3. července 2010 v 00.00 v rubrice Dětská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...