Podzimní obuv s kožíškem

Tagy:  obuv, kolekce, kožíšek, móda, nakupování, materiál, podzim, barvy

Sponzorované odkazy:

Podzimní obuv s kožíškem

Podzim je v plném proudu a spolu s ním i typické chladnější počasí, které avizuje blížící se mrazivou zimu. Trendy jsou neuvěřitelně důležité a v módě hrají samozřejmě svou roli, avšak pokud nechcete být stále nemocné a cítit se nepohodlně, měly byste také myslet na komfort, který vám krátké bundičky a vysoké jehly nezajistí. Podívejte se, jaká podzimní obuv je letos in a nechte se trochu inspirovat.

Válenky jsou v posledních letech neuvěřitelným hitem a ani letošní podzim tomu nebude jinak. Důvodů, proč si alespoň jedny pořídit je hned několik. V první řadě, což je asi nejdůležitější, jsou neuvěřitelně pohodlné. Dále třeba zmínit, že díky kožíšku zahřejí, vypadají stylově jak k leginám tak k džínům a na závěr nestojí mnoho. Některé kousky seženete i od 199 korun.

Válenky jsou IN, autor: mytheresaVálenky jsou IN, autor: mytheresa

Nepřišly jste doposud na chuť holinkám, neboť na vás působí studeným a nepříliš příjemným dojmem? Pak vsaďte na teplejší variantu s praktickým kožíškem, která nejenom zaručí dokonale suché nohy, ale především zahřeje i v tom nejstudenějším počasí. Na výběr máte z nespočtu atraktivních barev a motivů, záleží tedy pouze na vás, zda upustíte uzdu své fantazii.

Gumáky s kožichem zahřejí, autor: allsoleGumáky s kožichem zahřejí, autor: allsole

Kdo říká, že kožíšek musí být pouze uvnitř obuvi? Pakliže vám většina podzimních kolekcí připadá fádních a nudných, nebojte se vysokých kozaček se stylovým kožíškem, který oživí každý outfit a dodá mu na extravaganci. Během deštivých dní ale aplikace nevypadá nejlépe, boty proto noste pouze v období sucha.

Vsaďte na extravaganci, autor: theoutnetVsaďte na extravaganci, autor: theoutnet

Šněrovací obuv sice není nejpraktičtější, zato ale vypadá na noze famózně a opticky zeštíhluje. Máte-li větší chodidla, tato varianta je pro vás ideální a v kombinaci s hřejivých černým kožíškem jak uvnitř, tak vně boty, nemůžete šlápnout vedle.

Zvolte stylové šněrování, autor: neimanmarcusZvolte stylové šněrování, autor: neimanmarcus

Ne všechny ženy a dívky si potrpí na elegantnější módu a podpatky a pakliže i vy preferujete pohodlí a sportovnější styl, vyberte si tento druh obuvi, která je do podzimního nečasu jako stvořená. Vybrat si můžete i z barevnějších kombinací, ale šedivá je pro toto roční období skvělá.

Pro milovnice pohodlí, autor: johnlewisPro milovnice pohodlí, autor: johnlewis

Článek Podzimní obuv s kožíškem byl publikován 13. listopadu 2013 v 12.00 v rubrice Boty a Nákupy. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...