Jarní kalhoty – co je in a co skončí v propadlišti módních dějin?

Sponzorované odkazy:

Jarní kalhoty – co je in a co skončí v propadlišti módních dějin?

Většina dam, slečen a dívek si během prvních jarních dnů obléká kalhoty, jsou praktičtější a přeci jen – v našich končinách je v březnu bez punčoch ještě na sukni zima. Módní trendy v oblasti kalhot se mění přibližně co dva roky, a tak vás jistě zajímá, které kalhoty jsou ty pravé pro letošní jaro.

Stejně jako před lety skinny jeansy, letos upadly v nemilost kalhoty se vzorem a vysokým pasem. Stále se drží na výsluní volné, na koncích zúžené kalhoty. Jako každé předjaří, nesmí vám v garderobě chybět koženkové, či kožené kalhoty. Ty jsou dlouhodobě oblíbené na jaře i na podzim, takže nějaké určitě již doma máte. Stejně tak jako kožený křivák.

Pokud jste se rozhodla na jaro pořídit široké kalhoty, děláte dobře. Letos mohou být opravdu široké! Důležité je především pohodlí. Navíc v nich snadno chováte pár zimních kilogramů navíc, než je na jaře vyběháte. Harémky a baggy kalhoty tak ještě neschovávejte.

Loňské jaro byla hitem inspirace osmdesátými lety, i tyto kousky můžete směle letos vytáhnout a vyrazit do ulic.

Kromě manšestru je překvapivě trendem i samet. Osobně se mi na kalhotách tento trend příliš nelíbí a pro majitele chlupatých domácích mazlíčků je to doslova peklo, ale budiž. Jsou pohodlné, pro někoho i líbivé.

Letošním jarním must-have jsou metalické kalhoty, které vypadají jako kovové, budete v nich k nepřehlédnutí. Jen pozor, nejsou příliš lichotivé, pokud nemáte dokonale štíhlé nohy.

U džínů se upouští od obnošeného vzhledu, takže obří díry jsou letos na jaře velkým NE. Raději vytáhněte ze skříně klasické tmavě modré, či černé džíny, těmi rozhodně nic nezkazíte.

Článek Jarní kalhoty – co je in a co skončí v propadlišti módních dějin? byl publikován 6. března 2024 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...