Spousta lidí nenosí bílou, protože nevědí, jak ji kombinovat II. Díl

Sponzorované odkazy:

Spousta lidí nenosí bílou, protože nevědí, jak ji kombinovat II. Díl

přechozím článku jsme se věnovali tomu, že spousta lidí nenosí bílou, protože si nevědí rady s jejím kombinováním. Přitom bílá barva je velice vděčná, hodí se na všechny příležitosti a navíc je skvělá pro tvoření tzv. kapslového šatníku. Vypadá skvěle v zimě i v létě.

Bílou barvu buď ve své skříni máte ve velkém, anebo se vám na ramínku krčí jedna bílá „sváteční“ košile. Obvykle není nikdy nic mezi tím. Lidé, kteří se bílé nebojí, vědí, že díky bílému oblečení dokáží vždy vyniknout i s minimem. Ti, kteří se bílé bojí, si neví rady, jak bílou nakombinovat. Mohu vám říci, že bílé není třeba se bát! Klidně si vytvořte bílo-bílý monochromatický look. Další výhodu bílé spatřuji v tom, že ji můžete nosit od jara do zimy a vždy bude vypadat skvěle!

Bílá barva jako základ každého šatníku

Bílá barva je neutrální a dá se kombinovat snad s opravdu každou barvou barevné palety. Od béžové a pudrově růžové, až po černou a červenou. Bílá se hodí ke všemu. Dodá každému outfitu nádech luxusu, elegance a křehké něžnosti. Milujete quiet-luxury (tichý luxus) styl? Tak to se bez bílé neobejdete – spolu s béžovou a odstíny hnědé, bude klíčovou barvou vašeho „bohatého“ kapslového šatníku.

Investujete-li do bílých základních kousků, spatříte další výhodu bílého oblečení – hodí se do jarních, letních, podzimních, ale i zimních šatníků.

Bílá se hodí od jara do zimy

Na jaře přidejte bílou barvu v podobě bílých topů, sukní, či bílých džínů. Na léto je bílá skvělá pro bílé letní šaty, které jsou lehčí, než vánek, bílé svetříky a lehké bundičky se budou hodit na chladnější večery pozdního léta. Na opáleném těle vyniknou sněhově bílé plavky. Máte-li plnější tvary v oblasti bříška, zvolte plavky, které mají bílý vršek, který opticky zvětší vaše ňadra a plavkové kalhotky volte v tmavších barvách.

Na podzim se hodí bílá na svetry, či roláky, v zimě si oblečte bílé doplňky, bílé boty, odvážnější ženy zvolí kvalitní bílý zimní kabát, který naopak doplní barevnými rukavicemi, baretem, či čepicí. V ulicích plných šedých a černých kabátů, ten bílý vynikne a vy budete za zimní královnu.

Předchozí článek o bílém oblečení najdete ZDE.

Článek Spousta lidí nenosí bílou, protože nevědí, jak ji kombinovat II. Díl byl publikován 13. března 2024 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...