Spousta lidí nenosí bílou, protože nevědí, jak ji kombinovat I. díl

Sponzorované odkazy:

Spousta lidí nenosí bílou, protože nevědí, jak ji kombinovat I. díl

Bílou barvu buď ve své skříni máte ve velkém, anebo se vám na ramínku krčí jedna bílá „sváteční“ košile. Obvykle není nikdy nic mezi tím. Lidé, kteří se bílé nebojí, vědí, že díky bílému oblečení dokáží vždy vyniknout i s minimem. Ti, kteří se bílé bojí, si neví rady, jak bílou nakombinovat. Mohu vám říci, že bílé není třeba se bát! Klidně si vytvořte bílo-bílý monochromatický look. Další výhodu bílé spatřuji v tom, že ji můžete nosit od jara do zimy a vždy bude vypadat skvěle!

O bílé je rozšířena celá řada mýtů. Zlí jazykové například tvrdí, že by se bílá neměla nosit po Halloweenu a kdo ji nosí je přinejmenším trapný. Jediné pravidlo, které byste měli ohledně bílé dodržet je, že byste v ní nikdy, opakuji nikdy neměla vyrazit na cizí svatbu. Bílá je barvou pro nevěstu, a i kdyby nevěsta měla mít například červené šaty a byla by to netradiční svatba, stejně si bílé šaty na svatbu neberte. Je to veliké společenské faux pas! Pokud se rozhodnete nosit bílou, pak se o své bílé oblečení řádně starejte, nikoho neokouzlíte v zašedlé bílé halence.

Bílou barvu byste si měla vybrat podle vašeho barevného typu. Některým ženám bude slušet sněhově bílá barva, jiné vyniknout ve smetanové bílé. Záleží na tónu a barvě vaší pokožky, očí a vlasů. Takový menší tip – nenoste sněhově bílou barvu, pokud máte zažloutlé zuby. Raději si zajděte na dentální hygienu, případně si nechte zuby vybělit. Teprve pak budete v bílé vypadat úchvatně!

Bílé oblečení se může zdát jako nepraktické, snadněji se ušpiní a další a další PROČ byste neměla bílé oblečení nosit. Ale v dnešní době existují materiály, které jsou opatřeny vrchní vrstvou, která je odolnější vůči zašpinění. Navíc jsou plné drogerie pracích prostředků, které dokáží vyprat i nejvíce ušpiněné bílé textilie. Takže už nebudete mít výmluvu.

Ba ano, úplně jsem zapomněla na rčení, že bílá opticky rozšiřuje. To je také jeden velký mýtus. Když bílé oblečení vhodně nakombinujete, pomůže vám zvýraznit přednosti vaší postavy a nedokonalosti potlačit.

Další díl článku o nošení bílé barvy najdete ZDE.

Článek Spousta lidí nenosí bílou, protože nevědí, jak ji kombinovat I. díl byl publikován 11. března 2024 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...