Manšestr na jaro - módní peklo, anebo se něco změnilo?

Sponzorované odkazy:

Manšestr na jaro - módní peklo, anebo se něco změnilo?

S příchodem jara přichází i potřeba aktualizovat náš šatník o kousky, které nám poskytnou pohodlí a styl. Jedním z těchto klíčových kousků jsou bundy a saka z manšestru, které se stávají stále populárnějšími pro toto roční období. Proč jsou tyto kousky tak oblíbené a jakou praktickou a stylovou hodnotu přinášejí? A proč je generace dříve narozených přímo nenávidí?

Začněme od konce, všimli jste si, že my starší, když slyšíme manšestr, tak se nám sevře hrdlo, naše tělo se oklepe a naskáčou nám pupínky? Za našich mladých let byly manšestrové kalhoty jedinou alternativou za tuzexové džíny, naše maminky nám šily bundičky z pokoutně sehnané manšestrové metráže. Manšestr býval tvrdý, nepohodlný, přidával kila navíc a my jsme jej doslova nesnášeli.

Dnešní generace s manšestrem problém nemá. Naopak. Přijali jej, jako zajímavý materiál, který outfitům dodává další dimenzi textury. Neměli bychom i my starší manšestru tak trochu odpustit? Vždyť na jedno stranu je s námi manšestr již od dob starověkého Egypta a málokterý materiál je tak odolný, jako právě manšestr.

Bundy a saka z manšestru jsou skvělým doplňkem pro jarní šatník, které nabízejí kombinaci stylu, pohodlí a praktičnosti. Jejich unikátní textura a všestrannost je činí ideální volbou pro každého, kdo hledá stylový a praktický kousek na jaro. Experimentujte s různými kombinacemi a střihy a objevte, jak můžete využít tento úžasný materiál ve svém osobním stylu.

Jak nosit bundičky a saka z manšestru?

Pokud se vám nelíbí manšestrové kalhoty, i tak můžete tuto látku do své garderoby zakomponovat. Zkuste bundičky, saka a blejzry, uvidíte, že nebudete litovat. Jen se je musíte naučit kombinovat.

Kombinujte manšestr s lehkými vrstvami

Vzhledem k tomu, že jaro přináší rychlé změny teplot, je ideální kombinovat bundy a saka z manšestru s lehkými vrstvami, jako jsou trička nebo tenké svetry. Toto vrstvení vám umožní přizpůsobit se aktuálnímu počasí a být stále styloví.

Experimentujte s barevnými kombinacemi

Bundy a saka z manšestru jsou k dispozici v mnoha různých barvách, od klasických hnědých a zelených odstínů po odvážnější barvy jako růžová nebo modrá. Nebojte se experimentovat s různými barevnými kombinacemi a objevte nové stylové možnosti.

Přidejte doplňky

Pro doladění vašeho jarního vzhledu přidejte k bundičkám z manšestru doplňky, jako jsou šátky, klobouky nebo boty. Tyto doplňky mohou přinést do vašeho outfitu další vrstvu osobního stylu.

FOTO:

cz.pinterest.com/pin/106­8267974088218149/,

cz.pinterest.com/pin/301­459768822407555/,

cz.pinterest.com/pin/820­007044672632967/,

cz.pinterest.com/pin/208­99585758992432/,

cz.pinterest.com/pin/391­95459251480328/,

cz.pinterest.com/pin/313­84528640795259/.

Článek Manšestr na jaro - módní peklo, anebo se něco změnilo? byl publikován 17. dubna 2024 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...