Peplum – módní hit, který musíte mít

Tagy:  oblečení, oděvy, móda, dámské oblečení, peplum oblečení, šaty, top, sukně

Sponzorované odkazy:

Peplum – módní hit, který musíte mít

Módní trendy se mění den co den a jsou nevyzpytatelné stejně, jako počasí. Ráno si oblíknete vzorované punčochy a večer jste OUT. Výstřelek, který se drží na předních příčkách již od jara a neustále si získává obdivovatele je peplum. A co se vlastně skrývá pod tímto tajemným pojmem?

Peplum je velmi typickým trendem, který si nemůžete splést. Zpočátku jej přehlídková mola nevítala s bůh ví jakým nadšením, dnes ale plní snad všechny stojany módních butiků i dostupných konfekcí. Velice laicky řečeno bychom mohli říci, že se jedná o jednoduchý outfit ozdobený kanýrkem či ,,nadbytečným“ kusem látky v oblasti boků, břicha nebo pasu. Peplum oblečení je nejenom slušivé, ale také praktické a sexy, vyrazit v něm proto lze na schůzku, do práce, ale třeba i na ples. Nechte se inspirovat k výběru těch nejžhavějších peplum kousků.

Do kanceláře

Jakožto sekretářka či jiná administrativní pracovnice sedící dennodenně v kanceláři pravděpodobně musíte nosit společenské, tudíž elegantní oblečení. Proč byste ale nutně měly nakupovat nudné barvy a pytlovité tvary neforemných uniforem? Zapomeňte na klasické kalhotové kostýmky a vsaďte na barevné kreace a sexy peplum. Ať už zvolíte pouzdrovou sukni nebo vykrojený topík, nemůžete vypadat jinak, než naprosto úchvatně. Pozor ovšem dejte na překombinovanost, i peplum může být až moc.

Elegantní peplum nezklame, autor: riverislandElegantní peplum nezklame, autor: riverislandČerné sáčko je základ, autor: missselfridgecomČerné sáčko je základ, autor: missselfridgecomVínová peplum sukně je sexy, autor: lipsycoukVínová peplum sukně je sexy, autor: lipsycouk

Na rande

Chystáte se na schůzku, na které chcete udělat dojem a opravdu zazářit? Pak je velmi důležité zvolit správný outfit. Ten by neměl být příliš vyzývavý, abyste nepůsobily lacině. Vyvarovat se proto jednoznačně musíte minisukním a velkým výstřihům. V čem naopak oslníte během několika sekund, jsou jednoduché peplum šaty v jemných odstínech a přiměřené délky. Pokud přidáte decentní a zajímavé doplňky, budete za hvězdu.

Na schůzku jedině nevyzývavě, autor: bankfashioncoukNa schůzku jedině nevyzývavě, autor: bankfashioncoukVsaďte na tmavé odstíny, autor: republiccoukVsaďte na tmavé odstíny, autor: republiccoukV bílé budete vypadat nevinně, autor: republiccoukV bílé budete vypadat nevinně, autor: republiccouk

Na ples

I na plese můžete být maximálně v kurzu to opět díky peplum módě a jejím dokonalým kreacím. Lákají vás třpytky, výrazné barvy nebo ultra krátké mini? Pro peplum není nic problém.

Třpytky a peplum? Proč ne!, autor: lipsy.co.ukTřpytky a peplum? Proč ne!, autor: lipsy.co.ukLila je v kombinaci s peplum úchvatná, autor: lipsy.co.ukLila je v kombinaci s peplum úchvatná, autor: lipsy.co.ukExtravagantní peplum na party, autor: vanmildertcomExtravagantní peplum na party, autor: vanmildertcom

Článek Peplum – módní hit, který musíte mít byl publikován 30. prosince 2012 v 21.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...