Univerzální saka, která lze nosit po celý rok

Tagy:  oblečení, móda, nakupování, styl, trendy

Sponzorované odkazy:

Univerzální saka, která lze nosit po celý rok

Sáčko by mělo být nedílnou součástí šatníku každé dívky či zralejší ženy, neboť se jedná o opravdu prakticky využitelná kousek. Sako totiž můžete nosit na X způsobů a to nejenom v jarních a letních měsících, ale také v zimě, kdy teploty sahají pod bod mrazu. Fantazii se meze nekladou a kombinovatelnosti už vůbec ne. Nechte se inspirovat stylovými kousky, které se ve vašem šatníku rozhodně neztratí.

V zimních měsících je nepřirozené nosit svítivé odstíny a jinak křiklavé barvy, které nápadně připomínají léto a především teplo. Na co rovněž zapomeňte, jakou typické letní materiály a průsvitné topy. Co ale můžete vyzkoušet, je teplejší varianta stylového vypasovaného sáčka, které vypadá skvěle k džínům i pouzdrovým šatům a díky originálnímu prošívání působí opravdu zimě, což je v tomto období žádoucí.

Zkuste teplejší variantu, autor: johnlewisZkuste teplejší variantu, autor: johnlewis

Šedivé sáčko je variantou, která se v šatníku neztratí absolutně nikdy a nezáleží na tom, zda jste výrazná blondýnka či spíše neutrálnější brunetka. Šedá je mnohými označována za barvu nudy, ovšem umíte-li ji hodně kombinovat s luxusními doplňky a zajímavými barvami, jako je červená nebo fialová, máte postaráno o trendy look, který je jakýkoliv, jen ne nudný!

Šedá se všatně neztratí, autor: stylebopŠedá se všatně neztratí, autor: stylebop

Maxi oblečení je letošní sezónu neuvěřitelně in a proto byste směrem k němu měli směřovat veškerou svou pozornost. Všem milovníkům módy by ve skříni neměl chybět XXL svetr, objemnější tepláky a pak samozřejmě oversize sáčko, jež dokáže zakrýt ,,špíčky", ale také podtrhnout štíhlé nohy. Vsaďte například na trendy vínovou, jež je pro zimní období jako stvořená!

Oversize saka letí!, autor: jades24Oversize saka letí!, autor: jades24

Další skvělou volbou, kterou nepohrdne žádná milovnice nakupování a módních trendů, jsou bez pochyby blazery, jež se staly neskutečně populárním prvkem. Není se čemu divit, neboť právě klasický blazer patří k tomu druhu prakticky řešených oděvů, které lze nosit na elegantní i ležérnější způsob a kombinovat je s nejrůznějšími styly. Pořiďte si například tento jednoduchý tmavý blazer, jež se rázem stane vaším nejoblíbenějším kouskem oděvu, neboť jeho využitelnost objevíte v kombinaci s leginami i pouzdrovými šaty.

Jednoduchý blazer pro kařdý den, autor: johnlewisJednoduchý blazer pro kařdý den, autor: johnlewis

Článek Univerzální saka, která lze nosit po celý rok byl publikován 4. ledna 2014 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...