5 tipů na sexy prádlo, které svede každého muže

Tagy:  dánské oblečení, sexy prádlo, kalhotky, podprsenky, podvazky, košilky, nakupování

5 tipů na sexy prádlo, které svede každého muže

Spodní prádlo je nutností, které v šatníku nemůže chybět. Zatímco muži si vystačí s trenkami, ženy se musí zaměřovat nejenom na kalhotky všeho druhu, ale také na podprsenky, korzety a noční košilky, ve kterých se budou cítit skvěle a které navíc potěší partnera. Máte pocit, že je vaše sbírka prádla už jaksi zastaralá a rozhodně by vám nepřebýval nějaký nový kousek? Tak se podívejte na aktuální módní novinky ze světa spodního prádla a potěšte svoje sebevědomí a při nejmenším i partnerovo chtivé oko.

Černé prádlo je jakousi klasikou, která pravděpodobně nikdy neomrzí. Jeho ohromnou výhodou je fakt, že zeštíhluje, sluší naprosto všem ženám a snad neexistuje muž, který by touto barvou pohrdal. Pakliže si i vy potrpíte spíše na tmavší modely, zaměřte se na jarní kolekci značky HANKY PANKY, která přichází s velmi sexy kousky, které nenechají jeiného muže v klidu. Jemné krajkové prádlo bez výstuží, ale s kosticemi, je ideální variantou jak pod oblečení, tak do společného ložnice. Podprsenku pořídíte na e-shopu LUISAVIAROMA za 1 570 korun.

Autor: LUISAVIAROMAAutor: LUISAVIAROMA

U černého prádla ještě chvíli zůstaneme, neboť právě to je prakticky nevyčerpatelným tématem. Pakliže chcete partnera překvapit jedinečným kouskem, který ve vaší sbírce dozajista ještě neviděl, pak je čas na novinku od značky Blush Lingerie Deception, která klasické kalhotky pozvedla na trochu vyšší úroveň. Zajímavě tvarovaný a modelovaný spodní dál je doplněk sexy podvazky, které vaší drahou polovičku rozhodně nenechají jen tak v klidu. Tento komplet pořídíte na e-shopu BLOOMINGDALES za 910 korun.

Autor: BLOOMINGDALESAutor: BLOOMINGDALES

Chcete-li se vymanit z klasických konvencí a černou i obyčejnou bílou barvu nechat v obchodech, pak se nebojte sáhnout po neobvyklých barvách, které partner ještě jistě neviděl. Červené prádlo na vás číhá na každém rohu, co je ale velmi originální, je například světle tyrkysová, která pokožce svědčí a postavě stejně tak. Podívejte se na nejnovější kolekci značky SKIVVIES Honey Buns, která přichází s velmi atraktivními komplety v příjemných pastelových barvách. Podprsenku, kalhotky a podvazky zakoupíte na e-shopu NASTYGAL za 1 170 korun.

Autor: NASTYGALAutor: NASTYGAL

Velmi žensky a také extrémně přitažlivě mohou působit i dámské košilky a spodničky. Ty se obvykle nosí pod těsné a přiléhavé šaty, pod kterými dokáže zamaskovat drobné nedokonalosti, případně vytvořit praktickou podšívku, díky které látka šatů neprosvítá. Obstarejte si také takový kousek a uvidíte, že trochu lascivnější šatičky nenechají vašeho muže ani chvíli v klidu. Na e-shopu NORDSTROM si můžete vybrat z několika atraktivních variant a barev, přičemž vás jeden kousek vyjde na 1 880 korun.

Autor: NORDSTROMAutor: NORDSTROM

Práslo by mělo být sexy a přitažlivé, o tom není sporu, avšak není trochu škoda, obstarat si komplet, který poslouží výhradně na intimní chvíle, přičemž jej v běžném životě neužijete? Kupte si raději takové prádlo, které vám bude dokonale sedět, padne pod jakékoliv šaty nebo blůzu a navíc s ním můžete dráždit partnerovi smysly. Takové kousky najdete na e-shopu YESSTYLE od značky Print, která přichází k překrásnými kolekcemi komfortního, ale velmi smyslného prádla, a to navíc za skvělé ceny. Komplet podprsenky a kalhotek nyní pořídíte za 580 korun.

Autor: YESSTYLEAutor: YESSTYLE

Článek 5 tipů na sexy prádlo, které svede každého muže byl publikován 16. března 2015 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...