Oversized tričko může vypadat skvěle, pokud víte, jak jej nosit

Sponzorované odkazy:

Oversized tričko může vypadat skvěle, pokud víte, jak jej nosit

OVERSIZED trendu se chtě nechtě nezbavíme, bude nás provázet i podzimem, i zimní sezóna přepokládá oblibu oversizedy a baggy kalhot. Pro teenagery, kteří rádi nosí volné oblečení a mikiny je to dobře, ale co my, s dřívějším datem narození?

Dá se vůbec oversized tričko, či triko nosit tak, aby v něm člověk (rozuměj žena) nevypadal o dvacet kilogramů těžší, nebo jako v sedmém měsíci těhotenství? Zcela jistě ano, ale chce to trochu důvtipu a pohrání si s doplňky a ostatními kousky outfitu. Zásadní je celková vyváženost a pouze jediný oversized kousek do outfitu.

Nemůžete se obléknout od hlavy až k patě do o šest čísel většího oblečení a čekat, že si z vašeho vzezření někdo sedne na zadek. Módní policii by klepla pepka, ostatní si budou určitě minimálně ťukat na čelo. Takový look si může dovolit maximálně tak americký rapper, jež udává trendy, nikoliv běžný smrtelník v našich ulicích. (Pokud tedy vážně nepotřebujete schovat těhotenství, či nadváhu).

I oversized trička bude záležet na tom, jakou barvu zvolíte, klidně si kupte bílé oversized tričko, párujte jej však s podobnými světlými odstíny a celý look rozbijte tmavým páskem. Velmi pěkně vypadá, když vám oversized tričko nedbale sklouzává z jednoho ramena. Nechcete-li oversized tričko přepásat páskem, zastrčte alespoň kousek trička vpředu do kalhot, musí to vypadat tak, že jste si jej tam zastrčila halabala, v tomto případě nepřipadá souměrnost a úhlednost v úvahu, to pak celý outfit bude vypadat příliš prvoplánově.

Oversized tričko s dlouhými rukávy bude vypadat zajímavěji, když si rukávy vyhrnete. Oversized tričko můžete na boku zavázat na uzel, také mu uberete na té nadměrnosti a vypadá to celkem zajímavě. Skvěle takové tričko doplní přiléhavá džínová minisukně, která bude zajímavým kontrastem k příliš volnému topu.

Článek Oversized tričko může vypadat skvěle, pokud víte, jak jej nosit byl publikován 19. října 2022 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...