Správně zvolené doplňky pro každou příležitost

Tagy:  doplňky, móda, korále, šperky, bižuterie, kabelky, tašky, šátky

Sponzorované odkazy:

Správně zvolené doplňky pro každou příležitost

Ač se to nezdá, doplňky hrají na celkovém dojmu velkou roli. Doplňky dotváří náš vzhled, a podílí se na něm prakticky stejnou měrou, jako oblečení, které máme na sobě.

Držte se svého stylu

U doplňků je důležité, aby ladily k sobě navzájem, a zárověň nebyly odlišné od stylu našeho oblečení. Nejvýrazněji z doplňků, které máme na sobě, působí pravděpodobně taška, kabelka, či batoh. Především u kabelky je důležité, aby ladila se zbytkem toho, co máme na sobě. Jsme-li tedy oblečené ležérně, zvolíme ležérní kabelku. Příliš elegantní zdobená kabelka by nepůsobila dobře. Jdeme-li do divadla, vybíráme z těch nejelegantnějších kabelek. Zrovna tak jako u kabelek, je dobré vybírat i odpovídající šperky. Výrazné korále na krk se hodí k jednodušším elegantním vrškům. Výrazné barevné topy pak můžeme v případě potřeby dozdobit jednoduchým řetízkem s blyštícím se kamínkem. Perly se hodí výhradně k ryze elegantnímu oblečení.

Umělé perly v pestrých barvách, autor: RanoushUmělé perly v pestrých barvách, autor: Ranoush

Jaké doplňky zvolit na procházku do města či do kavárny

Doplňky vždy ladíme ke stylu oblečení a tomu je důležité se přizpůsobit. Do města vezmeme kabelku přiměřené velikosti (podle velikosti nákupu, který se chystáme udělat). Dle stylu oblečení můžeme zvolit výrazné hodinky, ke kterým přidáme jednodušší méně výrazné šperky ve stejném stylu. Nyní v zimě oceníme praktické doplňky, jako je šála, rukavice, čepice, či návleky na nohy. To je mnoho různých detailů, které by spolu měly ladit. K elegantním kabátkům vyzkoušejte kožené rukavičky, které se hodí daleko více, než klasické pletené rukavice. Sázejte na veselé barvy! Svůj černý kabát a černé kozačky skvěle proměníte v moderní komplet kombinací s barevnou šálou a čepicí. Vyzkoušejte žlutou, růžovou či některé odstíny zelené barvy.

Kabelka vesele dekorovaná, autor: ebagsKabelka vesele dekorovaná, autor: ebags

Do divadla v elegantním. A co doplňky?

Při návštěvě divadla můžeme konečně využít perel či nádherně zdobených šperků. Do divadla či na jinou společenskou událost nevypadají přehnaně třpytivé zdobené náramky, prsteny, náušnice a náhrdelníky. Toho můžeme s radostí využít. Kolem krku můžeme přehodit hedvábný šátek či peříčkové boa.

Jaké doplňky použít ke sportovnímu stylu

Ať už jdeme na rodinný výlet nebo na velkou sportovní akci, doplňky volme velmi střízlivě. Kabelku zvolme sportovní, jaké nabízí značky jako Puma a Nike. Skvěle se nám osvědčí sportovněji vyhlížející hodinky a co se šperků týče, přijatelné jsou drobné náušnice a prstýnky. Chceme-li zapůsobit opravdu sportovně, můžeme dle druhu aktivity použít sportovní čelenku či potítka na zápěstí.

Článek Správně zvolené doplňky pro každou příležitost byl publikován 17. února 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...