Barevné punčocháče

Tagy:  punčocháče, silonky, punčochy, barevné punčocháče

Sponzorované odkazy:

Barevné punčocháče

Barevné punčocháče

Punčocháče už dávno nejsou pouze záležitostí malých dětí, ale i nás dospělých. Letošní zimu nás příroda stále zásobuje novými přívaly sněhu a nepříjemným chladným počasím. Ale co, my ženy se odjakživa snažíme zdůraznit svoji ženskost za každých okolností, a tak nás nezastaví ani klesající rtuť teploměru, sníh, déšť nebo silný vítr.

Sukně v chladném počasí Jedním z hlavních problémů, trápící většinu žen v zimních dnech a chladném počasí je, jak vypadat svůdně v šatech nebo sukni, a přitom se nenachladit nebo nepromrznout. Tím nejsnažším a klasickým řešením jsou silonové punčochové kalhoty. Nádhnerně vypadají s vysokými kozačkami a dlouhým kabátem, ale bohužel, ani tato kombinace neochrání před chladem stoprocentně. Co tedy dělat? Do čeho se obléknout a zůstat stále svůdná a sexy? Nejspolehlivější v boji s vlezlou zimou a chladným počasím jsou teplé bavlněné punčochové kalhoty. Nebojte se, módní návrháři neustále přicházejí na trh s novými designy a materialy. Při slově punčocháče si už nemusíte vybavovat zašlé a seprané punčocháče vaší babičky, ale krásné bavlněné modely, které zajisté musíte mít.

Módní návrháři Z loňských zimních a jarních kolekcí se zdá, že návrháři začali zřejmě pamatovat i na naše zdraví a teplé punčochové kalhoty zahrnuli do svých kolekcí. Nejinak je tomu I v letošním roce 2010. Na trh s módou se dostávají především punčochové kalhoty výrazných a pestrých barev. Nejčastěji byly na módních přehlídkách k vidění punčochové kalhoty v barvě fialové, bleděmodré, zelenkavé, žluté a růžové. Barevné punčochové kalhoty se nejčastěji vyrábějí z bavlny nebo silonu. Ať už zvolíte bavlněné nebo slabší silonové, vždy budete vypadt skvěle a trendy. Dovolit si je můžete v kombinaci se zimními kozačkami, ale i jarními lodičkami. Mladší slečný se nemusejí bát obléknout barevné punčocháče i ke sportovním teniskám.

Barevné variace Na našem trhu se v roce 2009 objevovaly především bavlněné punčochové kalhoty jednobarevné. Letošní rok je o něco lepší, jelikož nabízí i barevnější kombinace. K dostání jsou punčocháče s různými vzory – puntíkaté, proužkované, se smajlíky, kostičkované apod. Lepší je to už se silonkami, kde máte mnohem větší výběr nejen v barvách, ale i ve vzorech. Trend barevných punčochových kalhot souvisí především s módou na běžné denní nošení. Chystáte-li se na společenskou akci, do práce nebo na večírek, pak zvolte raději tradiční silonky, nejlépe tmavých odstínů. Nic nepřehánějte a snažte se vypadat přirozeně a elegantně. Pokud sáhnete po žlutých puntíčkatých punčocháčích, oblečte si jednobarevnou sukni, nejlépe černou. Určitě nemíchejte vice vzorů a barev dohromady.

Článek Barevné punčocháče byl publikován 14. února 2010 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (2).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...