Co si obléknout pokud spadáte do zemského znamení?

Tagy:  znamení zvěrokruhu, Panna, Býk, Kozoroh, styly v oblékání, zemské znamení

Sponzorované odkazy:

Co si obléknout pokud spadáte do zemského znamení?

Podle živlu rozdělujeme sluneční znamení na ohnivá, zemská, vzdušná a vodní. Tento článek vás seznámí s tím, jak se mají oblékat zemská znamení.

Zemská znamení

Víte, která znamená patří do tzv. zemského znamení? Patří sem Býk, Panna a Kozoroh. Jedná se o praktická, opatrná a spolehlivá znamení, což se také odráží ve stylu jejich oblékání.
Lidé narození v zemských znameních jsou důvěřiví pouze vůči věcem, které mohou vidět, a nejlépe se jich i dotknout či vyzkoušet. Obecně se dá říci, že se věnují pouze praktickým věcem.
Oblečení které zemská znamení vyhledávají působí klidně, pohodově a druhým mohou připadat fádně, lhostejně až téměř nudně. Býk, Panna i Kozoroh jsou stálí – to odpovídá, že ne často podléhají módním trendům a hitům sezóny. Jejich heslem je střídmost, praktičnost, klasika a jednoduchost.

Jak obléct Pannu?

Lidé narození ve znamení Panny jsou velmi impulzivní. Impulsivnost se projevuje nejen v jejich životě, ale také při výběru oblečení a různých doplňků do jejich šatníku. Ne vždy je jejich volba ta správná a nejlepší.
Často se setkáváme s Panny, kterým se doslova „válí“ oblečení a mnohé doplňky ve skříni. Pokud je vaše znamení Panna, určitě mi dáte za pravdu, když řeknu, že se najde některé kousky, které jste ještě nikdy neoblékla a nejspíš ani neobléknete.
Toto znamení je typické svou posedlostí v dokonalost a jednoduchost. Panny jsou schopné strávit třeba i hodiny výběrem šatů a úpravami, to ale může platit i pro jiné znamení zvěrokruhu, vždyť víme, jaké jsou ženy.
Panna nejlépe vynikne v pohodlných a jednoduše střižených kostýmcích. Naopak ve volném čase budou IN klasické džiny modré barvy, lehké svetříky, zajímavý top a nebo sportovní styl.
A jak jsou na tom Panny muži? Typickým znakem jsou tmavé džíny, bez kterých se rozhodně neobejdou. Všem Pannám sluší podzimní přírodní barvy jako jsou hnědá, béžová či okrová, ale také nikdy nic nezkazí klasikou – sněhově bílou a elegantní černou.

Jak obléct Býka?

Býci jsou odjakživa spojeny se zemí a přírodou. Mají klidnou, stálou povahu a smysl pro krásno – to se tedy odráží bezpochyby i na jejich stylu a vkusu. V oblasti módy jsou často velkými experimentátory. Upřednostňují spíše osvědčené konvenční elegantní oblečení (hlavně obleky a dámy kostýmky).
Býci, hlavně muži si potrpí na pohodlí. Díky skvělému citu pro barvy a vzory vypadají Býci vždy vkusně, stylově, trendy a IN.
Preferují jednoduché styly i linie a především přírodní materiály. Rádi mají také šperky či jiné módní doplňky jako jsou pásky, kabelky, botky, čepice apod. Býkům sluší nejlépe modrá, zelená a žlutá.

Jak obléct Kozoroha?

Co se týká Kozorohů, dávají přednost černé barvě nebo nějaké nenápadné přírodní barvě.
Říká se, že Kozorozi se řídí heslem: „V jednoduchosti je krása.“ Preferují praktické a komfortní látky a klasické styly. Mají rádi kvalitu a nenápadnost, takže žhavé výstřelky módy jdou většinou zcela mimo ně. Kozorohům sluší kombinace a kontrast světlé a tmavé barvy.

Článek Co si obléknout pokud spadáte do zemského znamení? byl publikován 4. března 2010 v 09.00 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...