Jarní šaty – odložte péřové bundy a sněhule!

Tagy:  jarní šaty, barvy, motivy, kombinace, materiály, doplňky

Sponzorované odkazy:

Jarní šaty – odložte péřové bundy a sněhule!

Jaro je oficiálně tady a proto již každý musí zimní vybavení a zateplenou obuv odložit do spodu skříně, kde teplé oděvy počkají na další rok. Letošní jaro je rozhodně ve znamení barev a optimismu, proto zapomeňte na šedé a khaki odstíny a raději se zaměřte na veselé motivy, krátké sukně, zajímavé materiály a především nejrůznější barevné kreace, kterými rozhodně nemůžete nic zkazit. Jaro přeje fantazii a kreativitě, proto se nebojte ukázat, co ve vás je!

Ve znamení květin

Léto je sice ještě daleko, ale vám nic nebrání v oprášení květinových vzorů, které jsou letos snad ještě více IN, než v loni. Pořiďte si například tyto stylové bavlněné šatičky s volnější sukní a upnutějším vrškem. V kombinaci s jednoduchými balerínami, crossbody kabelkou, koženým křivákem a výrazným lakem na nehty budete za hvězdu jak ve městě, tak na party. A pokud model doplníte ještě o Ray Ban ,,pilotky“, neuniknete žádnému oku závistivých slečen.

Jako rozkvetlá louka, autor: nordstromJako rozkvetlá louka, autor: nordstrom

Jako zebra

Černobílá kombinace sice není ničím extra zajímavým, natož pak objevným, ale pokud zvolíte klasické pruhy, opět se stanete módní ikonou. Výhodou černé a bílé je fakt, že ji buď zkombinujete s výraznými barvami a nebo zůstanete věrni monotónnosti a obléknete si černé sáčko a taktéž černé punčochy. Černobílé pruhy jsou rovněž skvělou příležitostí k připomenutí námořnického stylu, nebraňte se proto modrým doplňkům, červené kabelce a řetízku s kotvičkou.

Pruhy nemusejí být nudné, autor: mytheresaPruhy nemusejí být nudné, autor: mytheresa

Do města i na party

Jak již bylo řečeno, jaro přeje barvám a to především těm velmi výrazným. Pořiďte si proto takové šaty, které jsou sami o sobě velmi atraktivní a užít je můžete jak do města na oběd, tak na večerní party. Tento fosforový model lze sladit jak s koženou bundou, tak s třpytivými jehlami a výrazným make-upem. Jedno je tedy jisté, ve vašem šatníku se rozhodně neztratí.

V záplavě barev, autor: topshopV záplavě barev, autor: topshop

Peplum mámení

Zapomenout samozřejmě nesmíme ani na trend poslední sezóny, kterým je peplum na všechny způsoby. Sáčko, top, sukně, šaty – všechny tyto modely by se ve vašem stylovém šatníku měly objevit a to především v kombinaci s výraznou pastelovou barvou.

Nezapomeňte na peplum, autor: newlookNezapomeňte na peplum, autor: newlook

Článek Jarní šaty – odložte péřové bundy a sněhule! byl publikován 30. března 2013 v 15.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...