Romantické krajkové šaty

Tagy:  krajkové šaty, bílé šaty, černé šaty, šaty s krajkou

Sponzorované odkazy:

Romantické krajkové šaty

Jedním z romantických trendů, který nás okouzluje již od minulého léta, jsou krajkové šaty. V těchto pohádkových šatech se budete cítit neuvěřitelně žensky a módně. Krajka je jemný a krásný materiál, který může být sexy, smyslný i zasněně romantický.

Experimentování s módními trendy může být opravdu vzrušující a také náročné, ale naštěstí některé trendy již prověřil čas a nyní jsme obohaceny o mnoho zkušeností, jak a s čím je nosit a čemu se naopak vyhnout.

Černá nebo bílá

Oscar de la Renta – bílé šatyOscar de la Renta – bílé šaty Oscar de la Renta – černé šatyOscar de la Renta – černé šaty

Vyberte si z řady elegantních černých krajkových šatů odrážejících atmosféru gotické romance nebo z bílých krajkových šatů pro získání mladistvé ženskosti a vkusu.

Krajka je symbolem nevinnosti a něžnosti, a tak se ničemu nedivte, pokud se v nich budete cítit přímo andělsky. Řeč je o bílé barvě, která Vám pomůže povznést se nad davem. Podobně krásná je i černá krajka, která si ponechává svoji křehkost a jemnost. Takovéto šaty můžete nosit do kanceláře nebo na párty s přáteli, záleží na vhodně zvolených doplňcích. Ovšem, stejně jako svět kolem nás, tak i kolekce krajkových šatů nejsou jen černo-bílé, ale také zbarvené buď do jedné barvy, nebo jemných duhových barev.

Vyberte si vzhled, který je nejblíže Vašemu srdci, jedině pak budete královnou svého stylu.

ZaraZara šaty Zarašaty Zara Zara šatyZara šaty Krajkové šaty ZaraKrajkové šaty Zara

Zara

Jak nosit krajkové šaty

Ke krajkovým šatům se nebojte vzít džínovou bundy, která rozbije upjatý vzhled.

Večer si oblečte bílé krajkové šaty s perleťovými šperky a k tomu si obujte boty na jehlových podpatcích. K černým krajkovým šatům se skvěle hodí zlaté doplňky. Pokud jsou krajkové šaty průsvitné, oblečte si pod ně spodní prádlo, které již průsvitné není, nejlepší je hladká jednobarevná textura.

Alberta FerrettiAlberta Ferretti

Do práce zvolte bílé krajkové šaty zkombinované s černými oděvními doplňky, například s černým blejzrem. Pokud jste si zamilovaly černé krajkové šaty, můžete k nim zvolit kabelku a boty v pudrové barvě, ať nevypadáte jako černá vdova.

Monique LhuillierMonique Lhuillier

Je velmi důležité, aby boty korespondovali s vybranými krajkovými šaty. Nejde jen o správně zvolenou barvu, ale také o styl a provedení. Krajkové šaty můžete nosit s balerýnkami nebo se sandály, vždy použijte svůj cit pro styl, který Vám napoví.

VivienneVivienne

Uvědomte si, jak často a pro jaké příležitosti chcete šaty nosit a nyní se podívejte na štítek na šatech, jaký způsob čištění se doporučuje. V případě, že je zde uvedeno suché nebo jinak složité čištění, určitě nebudou šaty vhodné pro každodenní nošení. I tento zdánlivě malý detail bude mít velký vliv při výběru nakupovaných krajkových šatů.

Dolce and GabbanaDolce and Gabbana Ralph LaurenRalph Lauren

Článek Romantické krajkové šaty byl publikován 14. května 2012 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...