Pletené šaty, ideální podzimní kousek

Tagy:  šaty, úplet, pletenina, pletené, vlna, teplé oblečení, podzim, zima, trendy, pohodlí

Sponzorované odkazy:

Pletené šaty, ideální podzimní kousek

Chladný podzim o sobě již dává vědět a my tápeme v šatníku, co si obléknout aby nám nebyla zima? Moderní pletené šaty budou tou správnou volbou nejen kvůli tomu, že jsou velmi pohodlné, ale bude v nich také skvěle vypadat.

Černá stále vládne

Šaty černé barvy jsou univerzální a sexy. Obléknout k nim můžeme punčocháče pestré barvy a k tomu odlišně barevný kabátek. Perfektně vytvarované šaty stažené v pase ozdobným páskem vypadají vysoce elegantně a také sexy. Také průsvitné šaty s hlubokým výstřihem působí smyslně a žensky. Jako v bavlnce si budeme připadat v dlouhém vzorovaném svetříku. Jednoduché černé šatičky se zdobením v pase můžeme nosit při každé příležitosti. S vestičkou vypadají skvěle.

Univerzální černé v mnoha střizíchUniverzální černé v mnoha střizích

Zachumlejte se do barev podzimu

Šedivý svetřík se zajímavě řešeným výstřihem a krátkými rukávky je velmi zajímavý a příjemný na dotek. Nosit ho můžeme s punčochami či přes kalhoty a pro zpestření ho můžeme zdobit výrazným páskem v pase. Jistě nás osloví také melírované šaty s dlouhými rukávy v délce těsně nad kolena. Elegantně a žensky budeme vypadat v štičkách kombinujících odstíny šedivé. Jsou ideální volbou na pracovní jednání.

Tlumené podzimné barvyTlumené podzimné barvy

Sexy vzory

Pletené šaty nás ohromí množstvím variant, na které v obchodech natrefíme. Béžové vzorované šaty s rolákem a tříčtvrtečními rukávy jsou báječným kouskem do sbírky. Podobné, ale o něco lehčí a více vytvarované šaty krémové barvy budou slušet snad každé z nás. Pletené šaty v sexy délce s lodičkovým zdobeným výstřihem a dlouhými rukávy si v chladných dnech zamilujeme. Nazout k nim můžeme lodičky i kozačky v jakékoli výšce.

Zajímavé struktury pleteninyZajímavé struktury pleteniny

Sáhněte po originálu

Kromě všedních jednobarevných svetříků a šatů se můžeme v obchodech podívat i po zajímavějších kouscích. S originálními barevnými módními šaty možná vyvstane problém s vhodným nakombinováním, výsledek však rozhodně bude stát za to. Pruhovaný svetřík v délce nad kolena s dlouhým rukávem kombinuje hned dva výrazné prvky a to silné pruhy v kontrastní černé a bílé a barvě a k tomu barevný květinový vzor na prsou. Při kombinaci s dalším oblečením a doplňky bychom tedy měly být opatrné a vyvarovat se dojmu přeplácanosti. Černé elegantně tvarované šaty s výrazně zdobeným výstřihem můžeme směle kombinovat s oranžovou, modrou či zelenou barvou, kterou v horní části šatů vidíme. Volné šedivé šaty s růžovými srdíčky jsou vskutku odvážným kouskem.

Vzorované podzimní šatyVzorované podzimní šaty

Článek Pletené šaty, ideální podzimní kousek byl publikován 17. října 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...