Atraktivnější v oblečení? Díky našim tipům snadno!

Sponzorované odkazy:

Atraktivnější v oblečení? Díky našim tipům snadno!

Chytá vás po otevření skříně panika? Zase nemáte co na sebe? Šatní skříně většiny žen doslova přetékají, problémem nebývá nedostatek oblečení, ale to, že skladba vašeho oblečení v šatníku je celkově špatně.

I v zimě vám to může slušetI v zimě vám to může slušet

Pokud jste si ještě nazačala budovat tzv. kapslový šatník, který je sice minimalistický, ale jednotlivé kousky jdou snadno vzájemně kombinovat, bude nejjednodušší generální úklid šatníku. Nekupujte si nové a nové kousky, pokud si vše řádně nesrovnáte.

Atraktivní oblečení

Některé kousky zaručí, že v nich jednoduše vypadáte lépe, než v jiných. Chybu například nikdy neuděláte tzv. malými černými – koktejlkami, samozřejmě. Ty se dají vynést při jakékoliv příležitosti. Do zaměstnání, na obchodní jednání, na odpolední rande i na večerní party. Malé černé můžete kombinovat s elegantními doplňky a ještě více podtrhnout jejich výjimečnost, anebo naopak se sportovnějšími botami, či džínovou bundou a udělat z nich neformální kousek. Fantazii se meze nekladou.

Noste červené oblečeníNoste červené oblečení

Jen červená to může být

Dámy jsou i podle psychologů pro muže atraktivnější v červeném oblečení. Červená působí sexy nejen na šatech, ale i topu, či svetříku, pokud se bojíte, že nezvládnete být oblečená v červené od hlavy až k patě.

Podpatky

Každá žena by měla mít alespoň jeden pár lodiček, které jsou na přiměřeném podpatku, prodlužují nohy a působí sexy. Nemusí být pouze v nudné černé barvě, jakou si kupovaly naše maminky v rámci hesla, že černá se hodí ke všemu. Nejlepší službu vám udělají lodičky v pleťové, či pudrové barvě, extrémně vám pomohou protáhnout siluetu, hodí se k šatům džínům, sukni i šortkám. A vždy budete vypadat upraveně. Prohlédněte si fotografie módní ikony, vévodkyně Kate, uvidíte, že i ona nejčastěji volí tyto boty.

Díky podpatkům budete sexyDíky podpatkům budete sexy

Ukažte trochu kůže

Pryč jsou doby, kdy muži omdlévali, když zahlédli odhalený kotníček. Nahota a sexualita prodávají a tak se všechny časopisy a reklamy předhání, kdo toho ukáže více. Vy byste měla mít v šatníku topy, ve kterých můžete ukázat odhalená ramena. Ať jsou to topy bez rukávů, svetry s lodičkovým střihem, či šifónová košile, kterou zapnete jen na pár knoflíků a necháte z ní koketně vykukovat jedno rameno.

Cokoliv, co vytvoří křivky

Pro muže jsou ideální ženy, které mají optimální poměr pasu a boků. Ve vaší skříni by tak nemělo chybět oblečení, které alespoň opticky vykouzlí krásný pas. Zavinovací šaty, pásky, sukně a kalhoty se zvýšeným pasem, to je to, co k tomu budete potřebovat.

Probuďte v sobě ženskost

Pánská móda se v průběhu času příliš nemění. A i když jsou v módě oversized kabáty, saka a další textilie, které berou inspiraci právě v pánském šatníku, vy raději investujte do typicky ženských kousků. Topy a šaty s volánky, krajkou, průsvitnými vsadkami, které podporují mužskou představivost, to je to, co dělá ženu atraktivní.

Článek Atraktivnější v oblečení? Díky našim tipům snadno! byl publikován 9. února 2022 v 08.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...