Šperky pro znamení Berana

Šperky pro znamení Berana

(21.3. – 20.4.)

Lidé narození ve znamení Berana jsou ti nejtemperamentnější typy lidí. Jdou si tvrdě za svým, mnohdy i přes velké překážky a nenechají se ničím omezovat. Jak se říká, že jde hlavou proti zdi, to je přesně případ většiny Beranů. Na druhou stranu jsou velmi inspirativní a společenští. Nezkazí žádnou zábavu a rádi podniknou jakékoliv dobrodružství.

Oheň v srdci

Beranovým živlem je nespoutaný oheň, což mnohé vypovídá o jeho povaze. Lidé v tomto znamení se lehce dostanou do sporu a jsou schopni výbušné reakce. Mají rádi určená pravidla a špatně nesou jakékoliv vychýlení, či kompromis. Nebojí se ozvat, pokud se jim něco nelíbí. Jsou obdařeni neskutečnou životní sílou a vytrvalostí, jsou velmi draví a průbojní, proto se Beranům nemůže stát, že by něco nedotáhli do zdárného konce. Říká se, že jsou to rození vůdci, a s velkou radostí tuto pozici zastávají. Nechybí jim vytrvalost a smysl pro organizaci.

Známé osobnosti narozené ve znamení Berana

  • Johann S. Bach – hudební skladatel
  • Josef Čapek – spisovatel, malíř
  • Vincent van Gogh – malíř
  • Jan Amos Komenský – filozof
  • Tomáš Baťa – podnikatel
  • Harry Houdini – kouzelník
  • Jackie Chan – mistr bojového umění
  • Vlasta Burian – herec
  • Gary Kaparov – šachový přeborník
  • Claudia Cardinalová – herečk
  • Ivan Gašparovič – prezident SK
  • Adolf Hitler – diktátor

Soužití s Beranem

Muž ve znamení Berana je pravý gentleman, vždy okouzlující a šarmantní. Jeho silně ochranitelské pudy mu velí střežit si rodinu jako oko v hlavě. Zároveň musí tyto pocity mírně krotit, protože snadno sklouzne k přehnané žárlivosti. Vyžaduje od své partnerky velkou dávku pozornosti, za kterou jí nabídne vášnivý vztah plný dobrodružství.

Žena Beran je temperamentní osoba s obrovským charizma. Takovou ženu jen tak nepřehlédnete, je ozdobou večírků a ráda si jen tak zaflirtuje. V partnerském vztahu nesnese dominantního partnera, proto musí svého muže obdivovat a vážit si ho, aby soužití vydrželo. Ovšem její soutěživost ji nutí partnera brát jako milence, ale i jako soupeře, kterému se chce vyrovnat.

Beran ať už žena, či muž jsou velmi přitažliví pro opačné pohlaví, proto se každý nechá lehce okouzlit.

Beran a drahé kameny

Jak už jsme zmínili,beranovým živlem je oheň. S tím je spojena i barva, která lahodí beranovu oku, a tou je červená. Proto i kameny náležící tomuto znamení hrají různými odstíny červené. Např. červený jaspis, granát, rubín, červený karneol a ohnivý opál.

Obdarovat Berana krásným šperkem s jedním z jmenovaných kamenů je výtečný nápad. Takový druh ocenění jistě potěší nejednoho Berana. Další z kamenů podle znamení je diamant, který je skvělým adeptem pro dárek, ovšem jen pro ty náročnější jedince.

Mnohem dostupnější jsou tzv. přívěsky znamení zvěrokruhu, určené jmenovitě každému znamení. Cenově nejdostupnější jsou jistě stříbrné přívěsky se znamením zvěrokruhu.

Velmi krásně zpracované bývají zlaté přívěsky zvěrokruhu. Vybírat můžete z velkého množství způsobu provedení. Mohou být s rytinou, nebo prořezávané. Bez popisu, nebo s latinským názvem znamení. Dále pak v bílém zlatě nebo ve žluté, či dokonce v jejich kombinacích. Stačí jen zvolit tu pravou variantu.

Článek Šperky pro znamení Berana byl publikován 15. května 2018 v 22.45 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...