Přívěšky – na kabelku, klíče i zip

Tagy:  přívěsky, karabina, ke kabelce, na zip, ke klíčům, plyšová zvířátka, ozdoba, doplněk

Sponzorované odkazy:

Přívěšky – na kabelku, klíče i zip

Přívěšky jsou drobné ozdoby k zavěšení, kterými můžeme zkrášlit téměř vše, co nás napadne. Ať už je připevníme ke klíčům, kabelce, k oblečení či doplňkům, vždy nadělají parádu.

K čemu přívěšek připneme

Přívěsky bývají opatřeny karabinou, takže se s nimi velmi snadno manipuluje a můžeme je libovolně přemísťovat. Větší výraznější přívěšky mohou zdobit kabelky či klíče, drobné se hodí jako ozdoby na zip či k peněžence. Drobné přívěsky na šňůrce jsou speciálně určeny k upevnění na mobil. Ozdobit jimi můžeme skutečně co nás napadne. Jejich sortiment je široký a mnohdy jim zkrátka nelze odolat. Skvělé je, že přívěšky lze často střídat a libovolně obměňovat. Tyto drobné ozdoby oživí a velmi často i rozveselí obyčejné všední věci.

Jednoduché srdíčko na mobilJednoduché srdíčko na mobil

Dětské a veselé přívěšky

Mnohdy známe přívěšky především jako roztomilá plyšová zvířátka či plastové postavičky, které lze připnout ke klíčům či i k batohu. I takové přívěsky jsou a občas jim kromě dětí propadají i dospělí. Takové přívěšky jsou různě velké a mnohdy velmi propracované. Dělají radost a připnuté ke klíčům jsou i mimořádně praktické. Klíč s velkým plyšovým medvědem pravděpodobně neztratíme.

Přívěšky na zip

Speciálními přívěšky jsou drobné ozdobičky, které slouží k připnutí na zip a to ať už bundy, mikiny či tašky. Přívěsky k připnutí na zim mají odpovídající velikost aby nepřekážely a jsou zajímavým doplňkem. Velmi často jsou zdobeny kamínky a na oblečení se pak krásně třpytí. Obvykle vybíráme mezi jednoduchými motivy jako jsou srdíčka či hvězdičky a setkáme se také s písmenky či s abstrakcí.

Štrasový psík, autor: styl-strassŠtrasový psík, autor: styl-strass

Parádní přívěšky

Poslední kategorií jsou přívěšky, které zdobí především kabelky, případně i klíče. Jsou masivnější, výrazné a dělají skvělý dojem. Přívěšky ke kabelkám jsou krásnou elegantní ozdobou a opět nás může těšit fakt, že přívěšek můžeme libovolně přepínat z kabelky na kabelku. Velké přívěšky zdobící kabelky jsou často kombinací kůže, kovu a korálků. K dostání jich je nepřeberné množství a to ve všech možných barvách i tvarech. Třpytivé ozdoby si rychle získaly svou oblibu, kožené patří k těm decentnějším. Je z čeho si vybírat a využití je vskutku široké.

Italský design značky MorellatoItalský design značky Morellato

Článek Přívěšky – na kabelku, klíče i zip byl publikován 17. března 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...