Kabelky, bez kterých se neobejdete

Tagy:  taška, kabelka, kabela, psaníčko, doplňky, Paparazzi, Paul´s Boutique

Sponzorované odkazy:

Kabelky, bez kterých se neobejdete

Taška, kabelka, říkejme jí, jak chceme, je naším naprosto nezbytným společníkem. Prakticky se bez ní nehneme, nemůžeme bez ní vyrazit ani na krok. Věnujete ale výběru tašky takovou péči, jakou si zaslouží?

Tisíce použití…

Horko těžko může mít někdo jen jednu kabelku. Používáme ji totiž v mnoha různých situacích, jednou je pouhým doplňkem a schránkou na klíče, jindy musí pojmout kosmetickou výbavu, někdy do ní chceme doslova nacpat spoustu knih.

Vhodná téměř i na stěhování

Občas natrefíme na kabelu, která vypadá poměrně skladně, když ale do ní začneme vkládat všechny ty věci, zjistíme, že je snad bezedná. Vejde se do ní všechno. Mít jednu takovou tašku je k nezaplacení. Můžeme s ní vyrazit do posilovny, na víkend, skoro v ní i odstěhovat půlku knihovny.

Pokud máte v úmyslu koupit takovou tašku, která vám má posloužit výše zmíněným způsobem, budete mít nelehký úkol. Musíte totiž vybírat s rozmyslem a tašku řádně prohlédnout. Právě u tohoto typu kabel je totiž důležitý materiál, střih i kvalita šití. Musí se brát v úvahu, že bude kabela hodně namáhána, což může mít vliv na praskání a trhání materiálu, vytahávání, na praskání švů, lehce se také vytrhávají či jinak poškozují ucha.

Jednoduchost od MangaJednoduchost od Manga

Jen tak do města

Středně velké tašky patří mezi ty doplňky, které se nakupují snad nejlépe. Jsou k dostání v milionech variací, vybírat můžeme ze spousty tvarů, stylů, materiálů a barev. Máme tedy možnost vybrat tašky ke zcela konkrétním kouskům našeho šatníku i kabelku naprosto univerzální.

Originální a crazy

Čas od času je dobré tak trošku ulétnout. A ulétnout na kabelce je velmi jednoduché a moc příjemné. V kolekcích nalézáme různé originální modely, často velmi extravagantní. Rozhodně ale nemusíme váhat s koupí, jedna taková taška by totiž v žádném šatníku neměla chybět.

Paul´s BoutiquePaul´s Boutique

Jen tak pro radost

Někdy vyrážíme z domu pouze s klíči, mobilem a peněženkou. Právě pro tyto případy se hodí mít nějakou drobnou kabelku, která nám udělá radost. I tady máme široké možnosti volby, od jemné luxusní přes výraznou extravagantní až po hravou.

Jen tak pro radostJen tak pro radost

Opravdu stylové

Někteří návrháři mají velmi zajímavé kolekce kabelek. Stačí se rozhlédnout po internetu a rázem máme několik adeptek na příští nákup.

Paparazzi například má ve svých kolekcích malé psaníčkové kabelky s pestrobarevnými potisky, figuruje zde zejména retro design. Jsou velmi stylové a i přesto, že často hýří barvami, lze je dobře kombinovat.

Paparazziho psaníčkaPaparazziho psaníčka

Článek Kabelky, bez kterých se neobejdete byl publikován 1. května 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...