Jarní nadkolenky

Tagy:  nadkolenky, podkolenky, ponožky, boubelky a nadkolenky, obuv k nadkolenkám, vzory, jarní nadkolenky

Sponzorované odkazy:

Jarní nadkolenky

Na přehlídkových molech, v časopisech, v módních kolekcích světoznámých návrhářů a dokonce i na ulicích můžeme zahlédnout podkolenky, nadkolenky a kratší či delší ponožky, které vykukují nejen z běžných bot, ale také z lodiček, balerínek nebo pantoflí. Pořiďte si na jaro trendové podkolenky nebo nadkolenky. Pamatujte na jednoduché pravidlo – Čím vyšší, tím lepší!

Délka hraje důležitou roli

U nadkolenek, podkolenek a ponožek hraje důležitou roli jejich délka, nebo chcete-li výška. Pro letošní rok 2010 je ale trend jasný. Podkolenky či dlouhé ponožky jsou módní pouze v co nejdelších délkách. Pokud vám budou dosahovat až přes stehna – jedině dobře. S takovými podkolenkami můžete vytvářet celou řadu různých kombinací, a to jak s kalhotami, sukněmi nebo již zmíněnými botami.
Podkolenky se ovšem budou nosit i těsně pod kolena, tak i do poloviny lýtek. U kratších podkolenek a ponožek vybírejte hodně atraktivní a extravagantní vzory. Takové podkolenky by měly upoutat pozornost už z dálky. Letošní jaro a nadcházející sezóna dává zelenou nadkolenkám, které se nebojte vytáhnout až na stehna.

Moje postava a nadkolenky

Výška ponožek, nadkolenek nebo podkolenek by měla vyhovovat nejen vašemu stylu, ale také tvaru nohou a vašeho těla. Co tím je myšleno? Pokud máte štíhlou postavu a dlouhé nohy, můžete si dovolit s nadkolenky experimentovat. Nemusíte se obávat divokých barev, vzorů a střihů.
Jestliže je vaše postava menší, budou vám spíše slušet vysoké podkolenky oproti podkolenkám do poloviny lýtek. Tato délka by vás opticky ještě více zkrátila a úplně změnila vaší postavu. Vysoké nadkolenky vám opticky zaručí vyšší vzhled a štíhlejší postavu.
Pokud jste boubelka, která nemá zrovna nejštíhlejší nohy, dávejte si pozor na vysoké nadkolenky až po stehna. Takové nadkolenky vám mohou opticky zdůraznit jejich objem, a to přece nechcete. Silnější dámy by raději měly nosit nadkolenky, které sahají těsně nad kolena.

Extravagantní podkolenkyExtravagantní podkolenky

Správné obutí

Podkolenky a boty – to je věčné téma. Módní návrháři se každý rok zabývají tímto ošemetným tématem. Jak se obout k podkolenkám a nadkolenkám?
K podkolenkám si můžete obout více typů obuvi. Nejmodernější pro letošní rok je, pokud zvolíte podkolenky a střevíce s otevřenou špičkou. Tato kombinace je nesmírně trendy a navíc velmi sexy. Hodí se nejen k sukni, ale také k šortkám a kraťasům.
K podkolenkám si můžete obout také kotníčkové boty s otevřenou špičkou. S uzavřenou špičkou nevypadají tak IN.

Boty s otevřenou špičkouBoty s otevřenou špičkou

Co říci závěrem? Ať už jste štíhlá, vysoká, malá, či boubelka, nebojte se nosit trendy nadkolenky a podkolenky. Důležité je brát ohled na výše zmíněné rady. Nebojte se barviček, protože právě letošní rok jsou absolutně trendy zářivé barvy a vzorované podkolenky. Navíc úžasně vypadají barevné proužky, vertikální pruhy nebo květinové nadkolenky. Na trhu je nepřeberné množství nadkolenek. Tak už zbývá jen jediné – nakupujte a kombinujte.

Článek Jarní nadkolenky byl publikován 25. dubna 2010 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...