Calzedonia, to je sexy punčochové zboží

Tagy:  Calzedonia, punčocháče, punčochy, ponožky, podkolenky, nadkolenky, krajky, legínyC

Sponzorované odkazy:

Calzedonia, to je sexy punčochové zboží

Calzedonia má své obchody už i v České republice, a my si tak můžeme dopřávat pěkné a stylové punčochové zboží. Letos se jejich kolekce pro jaro a léto mimořádně vydařila.

Nadkolenky na jaro i léto

Tento rok se plní stojany nadkolenkami. To, co bylo spojováno s malými holčičkami, se konečně dostává do popředí. Nadkolenky se vyskytují v mnoha variantách, snad pro všechna roční období. V kolekcích najdeme různé odstíny a různé materiály. Potěší nás jak tenoučké silonkové nadkolenky, tak nadkolenky silnější. Vybírat můžeme rovněž z různých vzorů. Některé jsou navíc zdobeny, třeba provlékanými šňůrkami. Kombinují se skvěle jak s elegantním oblečením, tak se stále populárním denimem.

Letos se nosí i nadkolenkyLetos se nosí i nadkolenky

Pletené punčochy

Velmi dobře vypadají pletené punčochy a punčocháče. Jsou určené spíše pro chladnější období, tomu také odpovídá nabízená barevnost. Setkáme se s hladkými, ale i s punčochami s vyplétanými vzory. Takové punčochy se skvěle kombinují třeba s kožíšky. Spolu tak vytvoří zajímavý komplet, u kterého i samotný pohled zahřeje.

Neprůhledné punčochy nejen pro zimní měsíceNeprůhledné punčochy nejen pro zimní měsíce

Luxusní legíny

Ne každé vyhovují punčochy a punčocháče. Proto jsou k dispozici také kolekce legín. Seženeme jak čisté jednoduché legíny, tak legíny zdobené třeba krajkou. Opět se setkáme s legínami džínovými a vzorovanými. Ty jsou velmi praktické a umožňují perfektně využívat metody vrstvení.

Neobyčejné legíny zdobené krajkouNeobyčejné legíny zdobené krajkou

Podkolenky, další z trendů

V regálech tento rok najdeme i místo pro podkolenky. Určitě bychom je měly zařadit do našeho šatníku. Velmi dobře vypadají třeba jemné krajkové podkolenky v pastelových odstínech. Kombinovat je můžeme prakticky s čímkoliv. Hodí se opět ke spoustě stylů, záleží jen na naší fantazii.

Podkolenky nejsou jen pro školačkyPodkolenky nejsou jen pro školačky

Samodržící punčochy

Mimo klasických punčocháčů jsou v nabídce Calzedonie stálicí také samodržící punčochy. I zde máme možnost vybrat si z elegantních, „klasických“ silonek, pletených a vzorovaných punčoch v řadě odstínů. Tyto „samodržky“ jsou opatřeny několika proužky silikonu, které zajistí, že budou punčochy držet na svém místě. Obvykle jsou také punčochy zakončeny velmi vkusnou krajkou.

„Samodržky“ ve všech myslitelných provedeních„Samodržky“ ve všech myslitelných provedeních

Kolekce jaro – léto 2011

Letošní kolekce punčochového zboží pro jaro a léto se skutečně vyvedla. Najdeme v ní paletu krásných tónů, od bílé, přes krémovou a hnědou až po šedou a klasickou černou. Všechny jsou maximálně univerzální a celoročně nositelné. Mimořádně hezky vypadají také krajkové modely či dírkované úplety, kterých je letos skutečně požehnaně.

Článek Calzedonia, to je sexy punčochové zboží byl publikován 19. března 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Pavla Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...