Krajka 4x jinak aneb stále se nosí

Tagy:  plavky, šaty, oblečení, doplňky, boty, obuv, kabelky

Sponzorované odkazy:

Krajka 4x jinak aneb stále se nosí

Krajkové variance nejsou ve světě módy rozhodně žádnou novinkou. Ba naopak se v případě oblečení a doplňků objevují již stovky let. Krajkové oblečení se nosilo již za dob první republiky a dnes jej můžete vidět co do módy ležerní, tak i společenské a formální. A že krajka již zdaleka není tak modern, jako tomu bylo pár let zpátky? Opak je pravdou a my pro vás máme pár skvělých tipů, jak krajkové kousky nosit.

Krajka trochu netradičně

V případě šatů nebo topů je krajka jakousi klasikou a nikoho take jistě nepřekvapí krajkové spodní prádlo. Co je ale velmi netypické a v čem byste v letním období mohli opravdu zazářit, jsou krajkové plavky. Ty vypadají naprosto skvěle na francouzské riviéře, kde chcete být take za módní ikonu. Krajkové plavky navíc mohou sloužit jako součást dovolenkového outfit, nejenom na opalování a do more. Krajkové plavky hledejte například v prodejnách Calzedonia nebo Etam či Triumph.

Krajkový den “D”

Snad každá žena se těší na svůj veliký den , kterým je samozřejmě svatba. Svatební přípravy jsou velice náročné, zdlouhavé a často takřka nemají konců. co je velmi důležité, jsou samozřejmě svatebné šaty, ve kterých by žena měla vypadat co možná nejlépe. Přeci jenom, svatba je den, kdy je nevěsta středem pozornosti a proto by si svoji krásu měla náležitě užít. A jaké šaty jsou nyní v kurzu? Krajkové a jemné beze sporu, a to jak v čistě bílé, tak smetanové nebo krémové barvě.

Autor: HOLLISTERCO.COMAutor: HOLLISTERCO.COM

A co do divadla?

Chystáte se za kulturním zážitkem, například do divadla a stále nevíte, co si obléknete na sebe? Pak vsaďte právě na nesmrtelnou krajku, která je jasnou volbou. Například černé nebo červené krajkové šaty v kratší délce vám budou slušet a do divadla nebo na schůzku je užijete nejednou. Krajkové šaty seženete v mnoha módních obchodech jako je Zara, Mango, reserved, Mohito nebo třeba Lindex.

A co doplňky?

Zapomenout samozřejmě nesmíte ani na doplňky, které jsoiu v krajce rovněž velice moderní a IN. Řeč je o netradičních kabelkách s krajkovými aplikacemi, ale také o bílých krajkových teniskách, jež se skvěle hodí k sukni, šatům i džínám nebo krátkým letním kraťasům. V případě kombinování však dejte pozor na to, aby krajka vynikla. Pakliže spojíte moc výrazných prvků, stane se z vás pouťová atrakce.

Autor: REVOLVE.COMAutor: REVOLVE.COM

Článek Krajka 4x jinak aneb stále se nosí byl publikován 30. července 2017 v 14.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...