Krajkové šaty aneb krajka a nic víc

Tagy:  krajkové šaty, krajka, šaty, sexy šaty, průsvitné šaty

Sponzorované odkazy:

Krajkové šaty aneb krajka a nic víc

Někomu může připadat tento styl velice moderní, někomu příliš vyzývavý a sexy a někomu se může zdát doslova nemožný a hanlivý! Vězte, že už dávno neplatí skrývat spodní prádlo. Celosvětově známé celebrity ho zakrývají sexy krajkou, tak proč to nevyzkoušíte i vy? Krajka a krajkové šaty by zaručeně neměly chybět ve vašem šatníku.

Krajka je sexy, autor: livienKrajka je sexy, autor: livien

Krajkové šaty

Krajkové šaty nemusíme nutně spatřit pouze v moderních časopisech anebo na plesech či slavnostních příležitostech. Krajkové šaty pronikly i např. na sportovní akce. Např. tradiční Wimbledon se v roce 2011 proměnil v jakési módní molo, kdy americká tenistka Venus Williams nastoupila na kurt v krajkových šatech.
Ale my raději zapomeňme na takové výstřelky módy a oblečme si krajkové šaty do společnosti, kde zaručeně zazáříte.
Říkáte si, že v krajkových šatech vám bude na plese zima? Kdepak. Stačí, když krajku doplníte např. o zvířecí kožešiny, které se budou výborně vyjímat vedle smyslné krajky a ostatních podobně průsvitných materiálů.
S krajkou nemusíte šetřit. Méně odvážné mohou zvolit lehké saténové šaty s krajkou na zádech či ramenech. Více odvážnější dámy mohou zvolit šaty s krajkou na dekoltu. A ty nejodvážnější, které se nebojí experimentovat a přitáhnout na sebe pozornost, se mohou obléknout do celokrajových šatech nebo halenky.

Sexy šaty

Pokud si to s vaší postavou můžete dovolit, vyzkoušejte průsvitné šaty nebo halenku a pod něj si oblékněte sexy krajkové prádlo. Možná je to opravdu příliš vyzývavé, ale podle posledních módních trendů se jedná o absolutní módní hit.

Romantický look

Dodejte vašemu fádnímu životu trochu elánu a romance. Na letošní ples se zahalte do krajkových šatů. Štíhlé dámy budou nádherně vypadat v moderních pouzdrových šatech a v krajkových šatech růžové barvy. Všechno krajkové je právě velkým trendem a bezramínkové šaty jsou klasika, kterou budete milovat nosit znovu a znovu. Krajkové šaty si můžete vybrat např. „průsvitné“ nebo s podšívkou. Co se týče barev, vévodí černá, bílá, růžová, smetanová a červená krajka.

Romantické krajkové šaty, autor: livienRomantické krajkové šaty, autor: livien

Krajkové šaty pro běžné nošení

Hodí se krajkové šaty do společnosti i pro běžné nošení? Ano! Proč ne? Pokud zvolíte takové šaty, které jsou decentní a elegantní zároveň, je škoda je po jednom nošení zavřít do skříně.
Víte, jaké k šatům zvolit doplňky? K dennímu nošení zvolte boty, které nebudou na příliš vysokém podpatku. Kabelka by měla být z podobného materiálu jako boty a že by měla mít i stejnou nebo podobnou barvu, není snad nutné ani zmiňovat.
Celkově doplňky nemusí být moc výrazné, jelikož jsou šaty samy o sobě nápadité. Proto raději sáhněte po jednoduchých decentních náušnicích.

Článek Krajkové šaty aneb krajka a nic víc byl publikován 3. listopadu 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...