Krajka na dámském oblečení nikdy nevyjde z módy

Sponzorované odkazy:

Krajka na dámském oblečení nikdy nevyjde z módy

Kdysi snad nebyly jediné dámské šaty, či kapesníček, na kterém by nefigurovala krajková aplikace. Během minulého století se ženy postupně zříkaly příliš feminního oblečení. Možná díky tomu, že začaly chodit do zaměstnání a potřebovaly se vyrovnat mužským protějškům.

Žena v krajce působí velice žensky a bylo by škoda, pokud byste v šatníku neměla alespoň pár kousků s krajkovou aplikací.

Boho styl krajky hodně využívá, málokterá žena jej však nosí. Nemusíte být v krajce oblečená od hlavy až k patě, ale stačí jeden zajímavý detail – krajka ve výstřihu, na rukávech, v průstřizích, či na vykrojeném zádovém dílu. Uvidíte, že si vás hned každý všimne. Dbejte na to, aby vám přes krajku nevykukovalo spodní prádlo, ať nepůsobíte příliš vulgárně.

Velmi dobře vypadá krajka také na sukních, ať již celá háčkovaná krajkovaná sukně, či krajkové volány, či krajka v rozparku – to vše dokáže poškádlit pánskou představivost.

Velice pěkně vypadá překvapivě kombinace krajky a džínoviny. Díky džínové bundičce bude působit krajkový top trošku střízlivěji.

Ke klasickým černým byznys kalhotám se vám bude hodit top s dlouhým krajkovým rukávem, který dokáže stále působit velmi elegantně, ale dodá vám punc větší ženskosti.

Krajkové šaty v boho stylu doplňte blezrem, či klasickou džínovou, či koženou bundičkou a doplňte bílými keckami. Díky tomu budete na jedné straně neskutečně ženská, ale doplňky budou říkat, že jste stále nohama na zemi.

Ani klasické malé černé koktejlové šaty nemusí být výjimkou a mohou být opatřeny krajkou. Doplňte je lodičkami na vysokém podpatku, zajímavými punčochami a budete k nepřehlédnutí!

Krajka samozřejmě nesmí chybět ani na nočních košilkách a spodním prádle, protože je prostě sexy a chcete-li večer partnerovi udělat radost, zvolte krajkový komplet. Muži dámy v krajkovém prádle jednoduše zbožňují!

Foto: Pixabay.com https://cz.pinterest.com/…78506551935/ https://cz.pinterest.com/…94945646686/ https://cz.pinterest.com/…59589129645/

Článek Krajka na dámském oblečení nikdy nevyjde z módy byl publikován 20. února 2023 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...