Paličkovaná krajka dokonale ozdobí vaše oblečení

Tagy:  krajka, palikovaná krajka, ozdoba, tričko, top, móda, outfit, sukně

Sponzorované odkazy:

Paličkovaná krajka dokonale ozdobí vaše oblečení

Paličkovaná krajka dokáže vykouzlit i z jednoduchých šatů či topů skvělé a zajímavé módní kousky. Krajka v jakékoli podobě dýchá elegancí a přepychem, proto byste se jí rozhodně neměli bát, spíše naopak. Objevte kouzlo paličkované krajky a pořiďte si několik zdobených vršků, které se stanou oblíbenou součástí šatníku.

Detaily dělají dojem

Krajka nemusí nutně zdobit jen lemy tílek a halenek. Paličkovaná krajka použitá na detailech našeho oblečení ohromí dojmem, který dokáže udělat. Šaty z lehkého lesklého materiálu perfektně doprovází průhledná mačkaná halenka. Právě na ní je využito paličkované krajky a všimnou si jí můžeme podél spodního lemu a také na konci rukávů. Krajka ve světlém zlatavém odstínu na šedé bezvadně vynikne a zvolený motiv připomínající zvlněného hada byl rozhodně skvělou volbou. Výsledek je vkusný bez zbytečného překontrastování. Celý model je elegantní a velmi nápaditý. Podobně by se dalo paličkované krajky využít i na šatech samotných.

Autor: MarcipánekAutor: Marcipánek

Ačkoli dokáže paličkovaná krajka zpestřit a ozdobit prakticky jakýkoli model, je dobré užívat ji jen v přiměřené míře. Všeho moc škodí a krajka dělá báječný dojem i pokud je použitá střídmě.

Paličkovaná krajka k originálním experimentům

Kromě kupovaných topů můžeme paličkovanou krajku využít i při domácím zdobení oděvů a doplňků. Fantazii se meze nekladou a také proto mohou vznikat skvělé originální kousky, jako je bílé triko se zajímavou aplikací. Paličkovaná krajka v červené barvě zdobící vystřižený trojúhelníček je poměrně jednoduchý a přitom rafinovaný způsob, jak udělat z obyčejného trička nevšední módní záležitost. Podobně by šlo postupovat například také u šátku či letní sukně.

Autor: NazuzaAutor: Nazuza

Fascinující provedení

Skvěle propracovaná je paličkovaná krajka použitá na krátké hladké sukýnce. Krajky je v tomto případě využito více než obvykle, přesto nelze modelu nic vyčíst. Volba barev byla skvělá, vše spolu vyváženě kontrastuje a viditelně tvoří celek. Volnost při zdobení v tomto případě byla díky klasickému nekomplikovanému střihu a barvy sukně. Paličkovaná krajka nemá chybu a vykouzlila z jednoduché a fádní sukně skvělý módní kousek, který se z šatníku neztratí jistě několik sezón. Kombinovat sukýnku lze s jednobarevnými topy, či se svetříkem. V kombinaci s barevnými doplňky vykouzlíme jedinečný komplet.

Autor: IngKAutor: IngK

Článek Paličkovaná krajka dokonale ozdobí vaše oblečení byl publikován 5. září 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...