Luxusní plavky – i vy můžete zazářit jedinečnými bikinami!

Tagy:  Calzedonia, Triump, Litex

Sponzorované odkazy:

Luxusní plavky – i vy můžete zazářit jedinečnými bikinami!

Prázdniny jsou v plném proudu, cestovní kanceláře pracují na plné obrátky a nákupní centra překypují slevami, stejně tak jako k zimě patří péřová bunda, léto jednoznačně symbolizují plavky. Obchody nabízejí nejrůznější modely v pestrobarevných barvách a odvážných střizích, buďte prozíravá a vsaďte na kvalitu a luxus, plavky vám tak vydrží i několik sezón.

Calzedonia

Prvotřídní značka vznikla v roce 1987 a má na svém kontě stovky módních přehlídek. Ve světe je proslulá svými barevnými a neotřelými kombinacemi, širokým sortimentem a ideálním poměrem kvality a ceny. Společnost se orientuje na výrobu plavek, spodního prádla, silonek, podkolenek a punčoch. Modely navrhují špičkoví italští návrháři, kteří vědí, co bude hitem sezóny a čím potencionální zákazníky zaujmout. Plavky letošní kolekce září všemi barvami, ze široké nabídky si můžete vybrat například stříbrné, batikované, zvířecí vzory, květované atd. Díky kvalitním materiálům si jednodílné i dvoudílné plavky udrží svůj tvar a barvu ve slunečných dnech a odolají i náporům slané či chlorované vody.

Gizelle Bundchen v překrásných bikinách Calzedonia, autor: trendrabbit celebrityGizelle Bundchen v překrásných bikinách Calzedonia, autor: trendrabbit celebrityrůžové bikiny Calzedonia, autor: rahul1400růžové bikiny Calzedonia, autor: rahul1400dvoudílné plavky Calzedonia díky kvalitním materiálům udrží svůj tvar a barvu, autor: Lepota i Zdravljedvoudílné plavky Calzedonia díky kvalitním materiálům udrží svůj tvar a barvu, autor: Lepota i Zdravlje

Triump

Tato značka se nespecializuje pouze na spodní prádlo, ale skvěle rozumí i plážové módě. Triumph vyrábí dvoudílné a jednodílné plavky nejen pro modelky, ale i pro plnoštíhlé. Vybrat si můžete z nepřeberného množství push up podprsenek, které z vašeho poprsí vytvoří bujný dekolt. Oproti Calzedonii je Triump konzervativnější a modely nejsou tak odvážné, za to se soustředí na kvalitu střihu a látky. Pokud nejste příznivcem obchodních center, komplet si můžete objednat i z pohodlí domova za pomocí internetových stránek.

Triumph dává přednost konzervativnějším modelům, autor: nuzine.euTriumph dává přednost konzervativnějším modelům, autor: nuzine.eujednoduché bikiny Triumph, autor: Layla Araujojednoduché bikiny Triumph, autor: Layla Araujomödní přehlídka Triumph, autor: s.Olivermagesmödní přehlídka Triumph, autor: s.Olivermages

Litex

Česká společnost se na našem trhu drží již několik let a mezi odběrateli je velice populární. Kolekce tradičně obsahuje celé spektrum druhů jak pro ženy a muže, tak i děti. V oblasti dámských plavek si můžete vybrat i krásné kousky v nadměrných velikostech. Obrovskou výhodou této značky je kombinovatelnost vršku se spodkem, sama si tedy vyberete tvar, velikost, barvu podprsenky a jaky spodní díl k ní přiřadíte je čistě na vás. Použité materiály výhradně obsahují elastické vlákno LYCRA pro dosažení maximální kvality výrobků značky Litex. Obzvlášť moderní se stala kolekce pro nastávající maminky s názvem Maternity, ta nabízí vysoce elastický pas a přední díl, který zajišťuje maximální pohodlí pro toto krásné období.

Článek Luxusní plavky – i vy můžete zazářit jedinečnými bikinami! byl publikován 9. srpna 2011 v 00.00 v rubrice Pánská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...