Pletené ponožky aneb nohy v teple

Tagy:  ponožky, podkolenky, nadkolenky, doplňky, punčochy, punčocháče, prstové ponožky, pletení, pletené ponožky, originální, dárek, Vánoce, Prada, Versace

Sponzorované odkazy:

Pletené ponožky aneb nohy v teple

Podzim je období návratu úpletů všeho druhu. Jen se každý rok stává třešničkou na pomyslném módním dortu zcela úplně něco jiného. V létě byl absolutní hit – ponožky v lodičkách a v sandálech. Letošní podzim dává zelenou všem pleteným ponožkám, nadkolenkám a podkolenkám.

Pletené podkolenky, autor: LollyKnitPletené podkolenky, autor: LollyKnit

Buďte odvážná!

K pleteným ponožkám se nemusíte bát obléct téměř cokoliv. Buďte odvážná a zkuste si obléct vzorované šaty, výrazné šperky nebo si na krk pověsit boá. Pletené ponožky skvěle vypadají v kombinaci i s džínovým outfitem. Nejen že vás tyto teplé ponožky zahřenou, ale navíc přilákají zrak kolemjdoucích. A o co víc budete pyšnější, když si takové ponožky dokážete sama uplést.
Čím byste se měla letošní podzim pyšnit, jsou vaše nohy. Ponožky, podkolenky a nadkolenky spolu s vysokými kozačky nebo kotníčkovými boty jsou skvělou variací.

Módní návrháři

Pleteným ponožkám dávají přednost i světoznámí módní návrháři. Už dlouho nebyli doslova nadšeni z ponožkových variací, jako je tomu právě tento rok. Ponožkové mánii propadla např. značka Prada, Christian Dior, John Galliano, Versace a mnoho dalších.
Pletené ponožky dokáží podtrhnout romantický vzhled a postarají se o to, aby každá dáma byla svůdná a dokonalá. Úkol výrazných pletených ponožek je jasný – připoutat pozornost a oči k vašim nohám.

Pletené ponožky

Pletené ponožky jsou vhodné tedy na běžné nošení, do práce atd. Ale jistě udělají radost i všem „zmrzlíkům“, kteří mají neustále studené nohy. Pletené ponožky jsou nesmírně komfortní, nikde netlačí, nekoušou apod. Můžete si je obléct i do postele.

Zelené ponožky do postele, autor: Aine DZelené ponožky do postele, autor: Aine D

Prstové ponožky

Veselé, legrační, originální, teplé, barevné, hravé … takové jsou pletené prstové ponožky. Super, originální dárek pod stromeček. Tyto ponožky nejsou jen záležitostí dětí, ale i dospělých. Prstové ponožky jsou určeny nejen pro děti a ženy, ale také pro muže.
Tyto ponožky se od klasických liší tím, že jsou v nich prsty oddělené. Jako byste nosila na nohou speciální rukavice.

Prstové ponožky, autor: Raïssa BandouPrstové ponožky, autor: Raïssa Bandou

Prstové ponožky se mohou zdát na první pohled nepohodlné, ale opak je pravdou. Navíc jsou i zdravé pro vaše nohy. Prsty mají mnohem lepší příležitost se pohybovat a lépe se vám prokrvovat, dále lépe držíte rovnováhu těla a pravidelně se vám rozkládá vaše tělesná hmotnost do nohou a celého těla. Prstové ponožky dokáží lépe absorbovat pot a chrání tak nohy před mykózou.
Prstové ponožky jsou k dostání v různých délkách, nejen v nízkých variantách, ale také jako podkolenky, nadkolenky nebo dokonce i punčocháče. Vybírat můžete z různých barevných kombinacích a variantách. Navíc, šikovné ruce si dokáží uplést svůj vlastní originální kousek, který pak může darovat k Vánocům.

Originální pletené ponožky, skvělý dárek k Vánocům, autor: Lori_NYOriginální pletené ponožky, skvělý dárek k Vánocům, autor: Lori_NY

Článek Pletené ponožky aneb nohy v teple byl publikován 2. listopadu 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...