Prstové ponožky – nechte se ovlivnit novým trendem

Tagy:  Prstové ponožky, jednoduché ponožky, barevné ponožky, sportovní ponožky

Sponzorované odkazy:

Prstové ponožky – nechte se ovlivnit novým trendem

Spodní prádlo je pro každého z nás naprostou samozřejmosti, avšak neměli bychom zapomínat ani na ponožky. Nejenom, že jich musíme mít dostatek, ale můžeme si vybírat z nepřeberného množství nejrůznějších druhů. Klasikou mezi ponožkami jsou kotníkové, které seženete ve všech sportovních obchodech jako je například Eurosport, kde se sdružují známé značky Adidas, Nike, Puma, Reebok a podobně. Ideální jsou do letních měsíců, neboť jsou poměrně slabé. Klasické ponožky jsou ze stoprocentní bavlny a nejvíce se hodí do sportovní obuvi. Pokud vás již omrzeli tradiční ponožky, pořiďte si novinku, ponožky prstové, ty se prodávají v nejrůznějších barevných provedeních, ale také sportovní z velice kvalitních materiálů.

Barevné

Prstové ponožky se staly trendem hned jakmile přišli na módní trh. Nejenom, že jsou pohodlné, ale v zimních měsících, kdy bojujeme s tuhými mrazy, skvěle zahřejí. Pokud nejste příliš konzervativní a máte rádi barevné kombinace oblečení, pořiďte si barevné prstové ponožky, které rozzáří každý smutný den. Nosit je můžete klasicky do zavřených bot, ale také v pohodlí domova. Barevné prstové ponožky mohou být jak kotníčkové, klasické, ale také podkolenky. Každý kus pořídíte za nízké ceny v prodejnách textilu, ve sportu se takového typu ponožek asi nedočkáte.

Barevné prstové ponožky jsou ideální na domácí pohodu, autor: jitexcomBarevné prstové ponožky jsou ideální na domácí pohodu, autor: jitexcom

Jednoduché

Pro zastánce jednoduchosti v kombinaci s kvalitou a pohodlností jsou tu prstové ponožky jednoduchých barev a kombinací. Vyberte si delší prstové ponožky v hnědé či černé barvě, které se hodí téměř ke každému oblečení a ke všem uzavřeným botám. Extra příjemné jsou prstové ponožky z úpletu, které nejlépe využijete v pohodlí vašeho domova. Jednoduché pletené prstové ponožky vás zahřejí v každé situaci.

Jednoduché prstové ponožky z úpletu jsou extrémně pohodlné, autor: jillblackJednoduché prstové ponožky z úpletu jsou extrémně pohodlné, autor: jillblack

Sportovní

Využití sportovních ponožek je jasné ze samotného názvu. Téměř ve všech sportovních obchodech a nebo ve vybraných obuví seženete kvalitní prstové ponožky ze stoprocentní bavlny, která odsaje nepříjemný pot a v případě chladu příjemně zahřeje. Sportovní prstové ponožky jsou k dostání v kotníčkové verzi v barvách bílé, černé a nebo hnědé.

Sportovní prstové ponožky jsou ze stoprocentní bavlny, autor: andy mataldoSportovní prstové ponožky jsou ze stoprocentní bavlny, autor: andy mataldo

Článek Prstové ponožky – nechte se ovlivnit novým trendem byl publikován 4. března 2012 v 19.00 v rubrice Sportovní oblečení. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...