Ponožky jsou chic!

Tagy:  ponožky, podkolenky, doplňky, punčochy

Sponzorované odkazy:

Ponožky jsou chic!

Možná si říkáte, to zní ale legračně, ponožky jsou přece schované v botách, jak mohou být šik? V následujících řádcích se na tuto otázku dozvíte odpověď.

Ponožky

Mezi nejčastější vánoční dárek patří ponožky. Možná se budete divit, ale právě ponožky se pro letošní jaro/léto staly doslova trendem, který zkrátka musíte mít. Samozřejmě že ponožky oceníte už v zimním období, ale proč by tomu tak nemohlo být i na jaře? Věřte nebo ne, ale ponožky se opět dostaly do módy. Nosí se opět do lodiček – a to i s otevřenou špičkou. Zkrátka a jistě, ponožky mají být co nejvíce vidět. Tato drobnost dodá vašemu celkovému outfitu šarm a šmrnc.

Barvy

Nebojte se barev. V případě, že vám chybí barevné ponožky, nebojte se trošku odvázat a pořiďte si odvážné barvy.
Ponožky můžete nosit nejen do pantoflí, lodiček, tenisek, ale také např. do večerních luxusních bot. Existují velice efektivní ponožky se třpytkami, které upoutají pozornost na první pohled. Co se týče vyšších bot, např. kotníčkových, také se odvažte a ponožky nechte „rošťácky“ vykukovat ven.
Další variantou ponožek jsou tzv. podkolenky, které se výborně hodí ke kozačkám. Na českém i zahraničním trhu je nepřeberné množství toho chic doplňku, který zkrátka musíte mít. Vašemu celkovému outfitu dodáte šmrnc a zcela jiný ráz. Stačí si jen pořídit ponožky nebo podkolenky ve výrazných barvách a nebát se je nosit.

Ponožky na přehlídkových molech

S tímto atypickým doplňkem přišlo na scénu hned několik celosvětově známých značek. Např. v kolekci Dior můžeme vidět takové modely, které se pyšnily výrazně holčičím rázem. Barevné, strakaté a vzorované ponožky koukaly z otevřených lodiček ve stylu 40. let. Navíc jim barevná kombinace ponožek a podkolenek vždy ladila s trendy šaty nebo topy.
Značka Chloé sladila ponožky v army stylu s jednoduchými sandály. A výsledek? Naprosto dokonalý. Hermés se zase nechal inspirovat sportem a sportovní módou. Tato značka se držela klasiky – kontrastu černých ponožek s bílými sandály.

Trendy pro jaro/léto 2010

Tento trend je vyloženě hravý a veselý. Nesnažte se ho nějak umírnit a brát příliš vážně. Odvažte se a nebojte se takových módních výstřelků.
A co říci úplným závěrem? Možná ještě stojí za zmínku to, že pojem ponožky si nejspíš každý z nás vybaví jako klasické bavlněné nebo pletené ponožky. Ovšem málokdo si vybaví vysoké ponožky pod kolena, které vypadají jako boty. Tento typ ponožek má spíše funkci ozdobnou než praktickou. Buďte originální a výjimeční. Oblečte si vysoké ponožky a nechte je zkrátka vyčnívat z bot. Možná se vám tento nápad zdá ztřeštěný a trochu i bláznivý, ale to není přece vůbec na škodu. Boty tak získají nový perfektní vzhled a vy budete nesmírně chic a trendy.

Článek Ponožky jsou chic! byl publikován 6. března 2010 v 07.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...