Stále módní bolerka, právě jimi ozdobíme jednoduchý top

Tagy:  bolerko, vršek, outfit, party, divadlo, práce, top, tričko

Sponzorované odkazy:

Stále módní bolerka, právě jimi ozdobíme jednoduchý top

Přemýšlíte, čím ozvláštnit top či jednoduché tričko? Co třeba zkusit bolerko? Sice není nejžhavější novinkou, zato je jistou trefou do černého.

Bolerka už několikátou sezonu

Bolerko opravdu není výstřelkem poslední módy. Už se nosí několikátou sezónu, uplatnění nachází v létě i v zimě, na party i do práce. To ale rozhodně není důvod, proč bychom na něj měli zapomínat a odkládat ho hluboko na dno skříně. Můžeme ho nosit dále, můžeme ale také vyrazit po obchodech a ulovit nějaké další a doplnit jím náš šatník.

Bolerko ke všemu

Bolerka se hodí snad na všechny příležitosti. Záleží jen na našem vkusu a fantazii, jak bolerko použijeme a jak s ním zazáříme. Můžeme ho nosit do práce, do města, do divadla i na divokou party. Díky pestrosti materiálů, barev i střihů lze vždy vybrat to pravé pro naši příležitost. Co třeba saténové nebo sametové do divadla? Nebo třpytivé a popnuté na party? Z pestrobarevného bavlněného úpletu na nákupy s kamarádkou?

Nejen krásné, ale i praktické

Bolerko není pouze způsobem, jak ozvláštnit a doplnit nás outfit. Je také velmi praktické. Můžeme si ho obléci, kdykoliv nám bude trošku chladno na ramena, můžeme s ním nosit oblíbená tílka i v období, kdy jim teploty zrovna dvakrát nepřejí. Na party můžeme vejít s bolerkem a až nám bude horko z tance, bolerko odložíme. Bolerko se vejde snadno do kabelky, je tedy takovou „první pomocí“.

Pletená a háčkovaná

Pletené a háčkované oděvy mají své kouzlo. Podle použitého materiálu a barvy se může měnit od extravagantního, přes jednoduché uhlazených linií po něžné a romantické. Černé z lesklé příze může být velmi sexy kouskem, růžovoučné z nás udělá sladký bonbónek a krémové? Krémové bolerko s vyplétanými květy bude zaručeně unikátem v našem šatníku.

Jemné pletené, autor: knitted blissJemné pletené, autor: knitted bliss

Lesklý satén a zajímavě řešené rukávy

Lesklý satén je tutovkou, a to nejen v případě bolerek. Je velmi efektní, dá se nosit u mnoha příležitostí. Není třeba ho zdobit, skvěle doplní celý model. U tohoto materiálu skutečně platí „v jednoduchosti je krása“.

Řešení rukávů dokáže s bolerkem a posléze celým outfitem udělat divy. Dokáže správně zdůraznit vršek a vyvážit proporce těla. Vždy je nejlepší vyzkoušet bolerka s různě řešenými rukávy a vybrat to, které dokáže největší divy.

Jednoduché saténové od chictini.comJednoduché saténové od chictini.com

Ještě více lesku

Dopřejte si ještě více lesku. Bolerko je tím správným místem, kde můžeme uplatnit lesklé a blýskavé materiály. Takové bolerko by mělo doplňovat zcela jednoduchý model, být tou zářivou hvězdou.

Plné lesku, autor: cheapapparelsitePlné lesku, autor: cheapapparelsite

Článek Stále módní bolerka, právě jimi ozdobíme jednoduchý top byl publikován 5. května 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...