Módní značka inspirována klasikou Burberry

Tagy:  Burberry, módní značka, elegance, vkus, styl, dámská móda, pánská móda, dámské šaty, šaty, doplňky, Anglie

Sponzorované odkazy:

Módní značka inspirována klasikou Burberry

A je tu další módní značka, kterou stojí za to představit – Burberry. V posledních letech se ve světě módy objevily hlavně značky, které se zaměřující na extravagantní módu. Taková móda se málo kdy dá nosit během dne. Někdy byste se v takových “modelech” styděli i vysypat koš. Pokud mate extravagance už po krk, a divoký styl oblékání vám moc nevonní, ráada bych vám představila značku, která je spojena s klasikou, elegancí a vkusem. Módní značka Burberry je na módním poli už více než 150 let. Móda plná klasiky, elegance, modernosti a stylu, mluvíme o značce Burberry.

Značka Burberry

Ptáte se, co si mate tedy pod touto značkou představit, když se nejedná o extravagantní modely? Nebojte, najdete zde nejen vkusné, stylové a moderní dámské a pánské kolekce, ale dokonce i kolekce určené dětem. Burberry vás nejen obleče, ale take “doladí”. Vybrat si můžete z celé řady doplňků jako jsou elegantní dámské kabelky, botky, módní doplňky a samozřejmě take svůdné a nesmírně voňavé parfémy.
Firma Burberry má své kořeny už dosti zakořeněné. Sahají už do předminulého století. Ale vězte, že tato značka sklízí své ovoce a úspěch až teď, když se hlavním návrhářem stal slavný Christopher Bailey. Právě Christopher se postaral této značce o novou luxusní tvář. Vdechl jí nový život, styl a eleganci.
Značka Burberry je stylová móda, kterou poznáte na první pohled díky svým decentním barvám.

Anglická móda

Značka Burberry je plná nádechu Londýnského stylu. Tato značka v minulosti vyráběla tzv. trečkoty pro důstojníky armády za první světové války. Tím se dostala do podvědomí lidí a samého vrcholu dosáhla v době, kdy byl navržen nepromokavý baloňák s podšívkou. Za zajímavost stojí zmínit ten fakt, že baloňák z gabardénu nosí i samotná anglická královna.

Dámská móda

Chcete vypadat luxusně, stylově a elegantně? Zvolte vkusné dámské šaty Burberry. Právě nabídka dámských šatů je nesmírně široká. Dámy pozor, šaty jsou oprvdu elegantní, nejsou nijak vyzývavé, ale krásně decentní. Módní návrháři volí jemné střihy s téměř žádnými rozparky. Co se týče barev, volí také spíše usedlejší tóny. Milovnice tmavších barev si přijdou na své. Ležérní styl, šedivé kabáty, decentní kabáty nebo luxusní bundičky – to je Burberry.

Pánská kolekce

Pánové budou při výběru oblečení take nesmírně spokojeni. Burberry nabízí širokou škálu kolekcí od triček, svetrů, kabátů přes košile, plavky, až po doplňky jako jsou kravaty, motýlci, obuv nebo tašky. Stejně jako u dámských modelů, tak i zde najdete spíše usedlejší modely, které plápolají energií.

Značku Burberry si oblíbí každý z vás, kdo má rád klasiku, eleganci a spíše ležérní styl.

Článek Módní značka inspirována klasikou Burberry byl publikován 22. května 2010 v 07.00 v rubrice Značky. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...