Korálky jsou všude kolem nás

Tagy:  korálky, šperky, taštičky z korálků, skleněné korálky, dřevěné korálky, korálkování, bižuterie

Sponzorované odkazy:

Korálky jsou všude kolem nás

Korálky jsou absolutním hitem pro letošní rok. Nejen na jaře a v létě můžete zdobit své dekolty, ruce, oblečení, vlasy, kabelky apod. rozmanitými korálky. Z korálků se dá dělat téměř všechno. Už jste slyšela např. o taštičce z korálků, prstýnku nebo přívěsku z korálků? V následujícím článku vás seznámíme s tím, jak se dají korálky nosit.

Druhy korálků

Korálky nejsou pouze skleněné nebo dřevěné, ale můžete své svršky zdobit také plastovými, lávovými, kovovými, keramickými, minerálními, voskovými, korálovými a perleťovými korálky. V dnešní době je nabídka na trhu tak široká, že se dají sehnat v různých barvách a velikostech.

Korálky na oblečení

Z korálků se dá vytvářit téměř cokoliv. Nejen krásné šperky, ale také mohou vytvořit krásný design obyčejného trička. Nejen vaše, ale i dětské oblečení můžete oživit drobnými korálky různých barev a tvarů. Pokud se vám vaše staré tričko stále líbí, ale už působí poněkud fádně, ozdobte ho korálky. Stačí vzít jen jehlu, nit a správnou velikost korálků a nové tričko je na světě. Velice stylově vypadá tričko ozdobené korálky pouze na některých místech.
Korálky vám vytvoří dokonalý outfit. Dají se našít téměř na cokoliv, nejen na tričko, kalhoty, sukni, halenku, ale také na kabelky, pásky apod.

Originální výrobky

Korálky vám ozdobí např. i starý slamák po babičce. Oblečení, doplňky a šperky můžete zakoupit rovnou ozdobené s korálky. Pro ty, kteří rádi tvoří a vymýšlí nové variace, si mohou oblečení a doplňky ozdobit sami. Také existují eshopy, kde se dají pořídit originální předměty z korálků a ručně vyráběné věci z korálků. Toužíte být originální a vlastnit něco, co nikdo jiný nemá? Zkuste nakoupit na internetových stránkách www.fler.cz. Právě zde najdete opravdu nepřeberné množství oblečení a doplňků ozdobených korálky.
Co opravdu musíte mít je např. kabelka či minitaštička vyrobená pouze z korálků. Je nejen stylová, trendy a moderní, ale hlavně opravdu originální a za skvělou cenu. Např. na fler.cz si ji můžete zakoupit za „pár korun“ (uživatel Hotlanta nabízí některé z nich). Do taštičky se vám schová rtěnka, líčení, klíče, mince, flash karta, žvýkačky a jiné nepostradatelné drobnosti. Co zajisté oceníte je to, že na objednání vám ušitou taštičku (a nejen to) dle vašeho přání.

Multifunkční taštička z korálkůMultifunkční taštička z korálků
Modro – černá taštička z korálků – prodejce: hotlantaModro – černá taštička z korálků – prodejce: hotlanta

Šperky z korálků

Z korálků se dají vyrábět také šperky. Tato bižuterie se dá zakoupit ve specializovaných prodejnách, v buticích s módou a bižuterií, v eshopech nebo opět na www.fler.cz. Šperky z korálků jsou nepostradatelnou letní záležitostí. Vyrábějí se buď šitím, navlékáním nebo tzv. drátkováním. Opět záleží na vašem stylu a vkusu, který se vám právě líbí.
Korálky jdou s dobou a nikdy nezestárnou.

Exotický modrý náhrdelníkExotický modrý náhrdelník

Co se objevuje nově jsou šperky pro děti. Nejen pro školáky, ale už pro samotné novorozence. V USA je tradicí, že děti dostávají náramky ke křtu, které jsou vyrobeny ze Swarovski krystalů nebo z obyčejných skleněných korálků. Můžete je znát pod názvem Baby´s first bracelet. K dostání jsou i u nás (hotlanta). Tyto náramky jsou zcela bezpečné a určené výhradně pro dané příležitosti jako křtiny, vítání občánků, párty, narozeniny, oslavy apod. Opět si můžete vybrat z různých barev a velikostí.

Dětský náramek na rukuDětský náramek na ruku

Článek Korálky jsou všude kolem nás byl publikován 31. května 2010 v 07.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...