Náhrdelníky z korálků i korálí v dlouhém vydání

Tagy:  náhrdelník, šperk, doplňky, outfit, korále, korálky, kámen, perly

Sponzorované odkazy:

Náhrdelníky z korálků i korálí  v dlouhém vydání

Šperky k ženám patří. Dlouhé náhrdelníky jsou skvělým módním doplňkem, který spolu s vhodně zvoleným topem či halenkou tvoří skvělou dvojici. Nechte se inspirovat a rozšiřte svou zásobu šperků o výrazné korále a korálky.

Blyštivé perličky nejen při speciálních příležitostech

Imitace perel je velmi dostupná a stále oblíbená. Světlé perly různých velikostí působí luxusně a velmi elegantně. Něžně ozdobí dekolt a hodí se především k šatům či výrazným halenkám. Perly v nádherném odstínu modré udělají fantastický dojem. Obzvláště vkusný módní doplněk je tvořen třemi řadami perliček v bílé, modré a tmavě modré barvě. Perfektně se hodí k topu i ke košili.

Kameny jsou stále v kurzu

Naše šperkovnice jistě ocení originální kousky s kameny. Náhrdelníček tvořený broušenými kuličkami zdobí poněkud masivní čtverec se stříbrnou ještěrkou. Unikátní kousek si jistě najde své příznivce a s kostýmem bude zajímavě korespondovat. Trochu tajemný náhrdelník kombinující kámen a kov se bude skvěle hodit ke košili či halence v černé či zelené barvě. Tyrkys je pro použití ve šperkovnictví jako stvořený. Mnoho z nás si zamilovalo jeho jasnou veselou barvu, která v kombinaci s tmavšími odstíny fantasticky vynikne.

Obepněte krk veselými kuličkami

Dlouhý náhrdelník z barevných korálí není záležitostí pouze pro náctileté. Veselý a hravý šperk jistě zaujme. Hodit se bude k téměř jakékoli barvě a na svoji nositelku hlasitě upozorní. Daleko méně extravagantní avšak stále výrazné a šik jsou jasně žluté korálky, které se budou perfektně hodit k bílému či černému oblečení. Společně s dalšími doplňky ve stejné barvě vykouzlí ze všedního oděvu jedinečný model. Náušnice a kabelka, boty či šátek stejné žluté barvy pro dosažení skvělého dojmu zcela postačí.

Bohatá záplava korálků

Výrazné náhrdelníky tvořené mnoha řadami drobných korálků jsou trendy vkusným doplňkem, který změní outfit k nepoznání. Nosit je lze k šatům či ke kostýmku, zrovna tak ale i k halence či elegantní košili. Vyrazit v nich můžeme nejen na večírky. Náhrdelník z korálků v různých odstínech růžové je nádherným kouskem, který velmi potěší jako dárek. Barvy jsou pěkné a poměrně univerzální, nemusíme se bát kombinovat je s podobnými odstíny. Černé kovově lesklé korálky na nás jistě udělají dojem. Náhrdelník z nich je skutečně originální a velmi nápaditý. Elegantnější provedení by snad ani nebylo možné. Velice něžný je náhrdelníček starorůžové barvy s perleťovými kvítky.

Článek Náhrdelníky z korálků i korálí v dlouhém vydání byl publikován 3. září 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...